GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Cristi Borcea se laudă că a cucerit toate femeile pe care și le-a dorit, dar Valentina Pelinel l-a cumințit: „Tot ce mi-a plăcut ochiului... am mers”

Cristi Borcea, 53 de ani, fostul patron al lui Dinamo, susține că își dorește să revină ca sponsor în viața echipei, dar numai cu un simbol al „câinilor” la conducere. +26   FOTO
Cristi Borcea, 53 de ani, fostul patron al lui Dinamo, susține că își dorește să revină ca sponsor în viața echipei, dar numai cu un simbol al „câinilor” la conducere.

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 12:02 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 15:02

Cristi Borcea, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit că nu a fost refuzat de nicio femeie și că a fost întotdeauna cu cine și-a dorit. Valentina Pelinel a fost cea care a pus capăt vieții amoroase tumultuoase a fostului acționar de la Dinamo.

Relațiile amoroase ale lui Cristi Borcea au ținut de multe ori prima pagina a ziarelor. Fostul acționar al clubului din „Ștefan cel Mare” are nouă copii cu patru femei diferite și întotdeauna s-a știut despre el că este un mare cuceritor.

Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”
RECUPERARE
Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”

Cristi Borcea: „Când ai cea mai frumoasă femeie din lume, nu-ți mai arde de altele”

Invitat la podcastul „Tare de tot”, Cristi Borcea a recunoscut că Valentina Pelinel este femeia care a reușit să-l cumințească și să-l facă să nu mai aibă ochi pentru alte doamne sau domnișoare.

„Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet, și cu ochi albaștri, și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri.

Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a spus Borcea, într-o confesiune fără perdea în cadrul podcastului „Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

+22 FOTO

Viața lui amoroasă a fost mereu un subiect de controversă. A fost căsătorit cu Mihaela Borcea, femeia care a rămas să se ocupe aproape toate afacerile lui, apoi a avut o relație extraconjugală cu avocata sa. Alina Vidican a fost cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea și a suferit enorm când aceasta a fost părăsită pentru Valentina Pelinel. 

Omul de afaceri mărturisește acum că a avut și momente în care l-a mustrat conștiința pentru ceea ce făcea. Cristi Borcea a spus mândru că a avut orice femeie pe care și-a dorit-o. 

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului... am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

Cristi Borcea: „M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea”

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a mai spus Cristi Borcea.

GALERIE FOTO Fostul internațional a primit închisoare cu executare! Vinovat că nu i-a plătit pensia alimentară ex-soției Miss

Motivul pentru care Cristi Borcea își testează copiii împotriva substanțelor interzise: „Chiar eu le fac testele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  17 Noiembrie 2023, 21:03

Ai fost mare " Crai " datorita Banilor ,sa nu confundam lucrurile !?

romeverest
romeverest  •  17 Noiembrie 2023, 19:37

Ce sa mai comentezi la declaratii ale acestui individ ?? Jenant personaj !!

wally77
wally77  •  17 Noiembrie 2023, 16:36

Și la bahaus a avut tot ce a vrut ochiul lui...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează