GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

VIDEO Cristi Borcea și Valentina Pelinel, petrecere luxoasă la Monte Carlo cu Al Bano și milionarul exclus din Formula 1: „E altceva”

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 13:59 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 14:19

După ce s-au relaxat în vacanță în Italia, Cristi Borcea (53 de ani) și Valentina Pelinel (42 de ani) au petrecut o seară spectaculoasă.

Fostul acționar al lui Dinamo și soția lui au fost spectatori la festivalul de la San Remo, iar vineri seară au participat la o cină alături de celebrul cântăreț Al Bano și de miliardarul Flavio Briatore, fostul șef al echipei Formulei 1 Renault.

Locația? Un hotel de lux din Monte Carlo.

VIDEO Cristi Borcea și Valentina Pelinel, petrecere cu Flavio Briatore și Al Bano

Într-un clip postat pe Instagram de Flavio Briatore, Borcea și Pelinel apar la masă cu acesta, dansând și cântând în timp ce Al Bano interpretează celebra piesa „Felicita”, lansată în 1982.

„A fost un moment deosebit, am trăit o seară fantastică. E altceva. Mă bucur cu soția de momentele frumoase ale vieții”, a declarat Borcea pentru Libertatea, despre experiența ca spectator la Festivalul de la San Remo.

+22 FOTO

Cine e Flavio Briatore

  • Flavio Briatore (72 de ani) a fost în centrul multor controverse în Italia. A fost căsătorit de două ori și a avut numeroase idile cu vedete și fotomodele, printre care Naomi Campbell și Heidi Klum. Acesta are o avere de aproximativ 400 de milioane de euro.
  • În 2000 a cumpărat echipa de Formula 1 Benetton, pe care a redenumit-o Renault. A câștigat două titluri mondiale, în 2005 și 2006, când principalul pilot al echipei era Fernando Alonso. În 2009 a fost suspendat pe viață de către Consiliul Mondial al Federaţiei Internaţionale de Automobilism. FIA a anunţat că Flavio Briatore, Pat Symonds şi Nelson Piquet Jr au decis să provoace deliberat accidentul pilotului pentru a-l favoriza pe coechipierul său Fernando Alonso în Marele Premiu din Singapore, din 2008.
  • Din 2007 până în 2010 a fost coproprietar al echipei de fotbal Queens Park Rangers.
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, petrecere luxoasă la Monte Carlo cu Al Bano și milionarul exclus din Formula 1: „E altceva”
În stânga, Briatore și Alonso în 2006. În dreapta, Briatore și Alonso în decembrie 2022

Borcea, petrecere în România pentru Al Bano

În noiembrie 2020, Dumitru Dragomir dezvăluia că nu a urmărit meciul Oțelul – FCSB din Cupa României pentru că a fost invitat la un eveniment organizat de Cristi Borcea la un eveniment dedicat lui Al Bano, care se afla în România pentru un concert.

„Nu am văzut meciul pentru că m-a chemat Cristi Borcea la un eveniment la care a luat parte și Al Bano. A dat Borcea o masă la un restaurant și a venit Al Bano. Ne-a cântat la ureche mie și lui Giovanni Becali.

Borcea a invitat apropiații, călușari, muzică populară românească, a avut vreo 50 de invitați în total. Au venit Copos, Giovanni, directori de bănci, oameni din sport. Al Bano ne-a cântat o melodie mie, lui Giovanni, și lui Borcea”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Citește și:

A reprezentat România la Jocurile Olimpice, iar acum și-a deschis cont pe OnlyFans: „Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time, cum făceam în trecut”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  11 Februarie 2023, 14:43

De ce e asta un articol de prima pagina! Ce jocuri joacă ăștia doi? Sunt campioni la ceva?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează