GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Cristian Daminuță vrea să dea lovitura cu o super afacere în Timișoara! Şi-a deschis propriul restaurant

Cristian Daminuță. Foto: Instagram +49   FOTO
Cristian Daminuță. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 10:11 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 10:35

Cristian Daminuță, fost jucător la Poli Timișoara, Inter Milano și Dinamo, a renunțat la fotbal, iar acum vrea să dea lovitura cu o super afacere în Timișoara.

De când a renunțat la fotbal în 2021, Daminuță nu a pierdut timpul și a căutat o afacere sigură care să îi aducă profit. Fostul fotbalist a analizat piața și crede că va da lovitura în Timișoara cu restaurantul său cu burgeri. 

Spune că trecerea de la fotbal la afaceri nu a fost deloc una grea, iar soția i-a fost alături necondiționat în deciziile pe care le-a luat.

+45 FOTO

Cristian Daminuță s-a apucat de burgeri! Şi-a deschis propriul restaurant

„Momentan mă ocup de o afacere pe care am deschis-o în Timișoara, cu burgeri. Soția e acasă cu copiii, așteptăm să vină vremea frumoasă, să ne bucurăm și să ne creștem copiii în liniște și pace. 

Merge foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, oricum în ultimii 2 ani, au explodat aceste afaceri în domeniul burgerilor, că s-au deschis foarte multe și este loc pentru toată lumea”, a spus Cristian Daminuță, la Antena Stars.

Cristian Daminuță: „Toată viața mea am fost la program”

Fostul mijlocaș este foarte implicat în afacerea pe care tocmai și-a deschis-o. Uneori, el mai stă și servește clienții, în timp ce soția sa este acasă și are grijă de copii. Când programul îi permite, Cristian Daminuță își ajută partenera cu cei mici.

„Ideea e că tu decizi dacă te îndrepți spre succes în urma produsului pe care îl oferi. Toată viața mea am fost la program, în urma unei cariere de fotbalist, iar acum nu e ceva ieșit din comun că trebuie să fiu la ora cutare într-un anumit loc. N-avem timp de pierdut”, a mai spus fotbalistul.

Prețurile burgerilor vânduți de Cristian Daminuță variază între 28 și 35 de lei. Un meniu cu burger și cartofi prăjiți ajunge la 42 de lei.

Citește și:

Nora unui fotbalist legendar arată tot pe OnlyFans și se apără: „Nu îi pătez renumele!”

A vorbit deschis despre divorțul de Dan Șucu: „Un moment greu de gestionat, dar ce nu te doboară te întărește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mauru007
mauru007  •  23 Aprilie 2023, 15:14

Daca sunt la fel de gustosi pe cat era de frumos "folbal-ul" practicat de Daminuta, o sa trebuiasca servit si cu o poza cu sotia pe cutie, desi e posibil sa ramai fara apetit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează