GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 09:26 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 10:50

Cristian Daminuță, fost jucător la Poli Timișoara, Inter Milano sau Dinamo, a fost invitatul zilei la GSP LIVE și a vorbit despre soția lui, care și-a deschis cont pe platforma OnlyFans.

Pentru a-și mări veniturile, Mădălina și-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri fiind vorba de materiale interzise minorilor.

Azi, Daminuță a vorbit despre decizia soției sale și a explicat că o susține în noul ei proiect.

Cristian Daminuță, după ce soția și-a deschis cont pe OnlyFans: „Cum să dau eu bani?!”

„Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. 

Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/
+45 FOTO

Nu știu cât câștigă. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Daminuță la GSP LIVE

Acum e chiar o modă cu această platformă. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete fac asta și postează tot felul de activități. Chiar nu este nimic greșit. Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picante, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie.

-  Mădălina Daminuță, pentru spynews

Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/
+45 FOTO

Citește și: 

Tabloidele scriu despre o nouă idilă: „Alexandra Stan, îndrăgostită de fotbalistul mai mic decât ea cu 9 ani”

GALERIE FOTO Eva din Barcelona face furori într-un sport periculos: „Am ceva înnăscut, senzualitatea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
Danpinalty
Danpinalty  •  02 Martie 2023, 00:27

beta! nu isi face cont pe contul nevestei ca se supara prietenul ei, ca e gelos!

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  01 Martie 2023, 23:29
Postat de Orangegoblin pe 01 Martie 2023, 15:39

Ai vrut si tu sa pari istet dar nu ti-a iesit.

Serios? Daca nu erai tu sa îmi spui să știi că nu știam! Fabulos personaj! Felicitări!

lenroc
lenroc  •  01 Martie 2023, 19:27

Cine e Daminuță??? De ce apare în ziar așa-zis de sport????

Vezi toate comentariile (27)
Comentează