GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Galerie FOTO Cristiano Ronaldo a luat foc după ce o vloggeriță din Venezuela a dezvăluit că a făcut sex cu el în cantonamentul Portugaliei

Georgilaya și Cristiano Ronaldo +31   FOTO
Georgilaya și Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 20:12 / Actualizat joi, 02 martie 2023 20:28

Cristiano Ronaldo, 38 de ani, a negat vehement cele mai noi acuzații care i s-au adus în Portugalia, după ce o vloggeriță din Venezuela a declarat că ar fi făcut sex cu el în hotelul în care se afla în cantonament naționala Portugaliei, care se pregătea pe atunci pentru Cupa Mondială din Qatar.

Georgilaya a declarat că în luna martie a anului trecut, s-a întâlnit cu jucătorii Portugaliei la hotelul în care erau cazați și și-a făcut mai multe selfie-uri cu ei, inclusiv cu Ronaldo.

După câteva ore, ea susține că starul portughez i-ar fi scris pe Instagram și a invitat-o în cameră la el. „Când i-am citit mesajul am crezut că merg la el doar ca să vorbim, să ne cunoaștem mai bine, poate să mai facem câteva fotografii. Nu credeam că vom face sex, dar adevărul este că asta s-a întâmplat”, a spus tânăra din America de Sud.

+27 FOTO
Au amenințat-o să renunțe să pozeze sexy, altfel iese din echipă, dar răspunsul ei a fost radical
INSTAGRAM
Au amenințat-o să renunțe să pozeze sexy, altfel iese din echipă, dar răspunsul ei a fost radical

Georgilaya: „M-am simțit manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo”

„A fost ceva consimțit din partea mea, dar, în ciuda acestui fapt, m-am simțit manipulată de faima și de puterea lui Cristiano Ronaldo”, a mai adăugat ea.

Afirmațiile vloggeriței au fost dezmințite categoric de fotbalistul care evoluează acum la Al-Nassr. „Aceste declarații sunt complet false și defăimătoare”, a transmis Ronaldo prin echipa sa de comunicare.

+27 FOTO

Georgilaya a mai transmis că nu își dorește faimă sau bani și a dezvăluit că a mai fost contactată și de Jose Semedo, un alt fost fotbalist portughez.

Citește și alte știri mondene:

Marco Dulca și cum l-a șocat fosta iubită, Mihaela Buzărnescu: „Mama mea era supărată, plângea, era nervoasă, sunt chestii care afectează familia”

A impresionat în volei, acum face senzație pe Instagram » „Cea mai hot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  03 Martie 2023, 14:48

sigur

VardyParty
VardyParty  •  03 Martie 2023, 05:34
Postat de VanBasten pe 02 Martie 2023, 23:12

A jucat si Ronaldo balena albastra

Cat o fi platit Penaldo ca sa iasa fata la inaintare?

VanBasten
VanBasten  •  02 Martie 2023, 23:12

A jucat si Ronaldo balena albastra

Vezi toate comentariile (3)
Comentează