GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AUTO

Cristiano Ronaldo nu se plictisește în carantină » Bolidul de 9,5 milioane de euro pe care și l-ar fi cumpărat portughezul

Bugatti Centodieci ar fi cea mai recentă mașină din garajul lui Cristiano Ronaldo // Sursă foto: bugatti.com +6   FOTO
Bugatti Centodieci ar fi cea mai recentă mașină din garajul lui Cristiano Ronaldo // Sursă foto: bugatti.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 21:02

Cristiano Ronaldo (35 de ani) se află în autoizolare în țara sa natală, Portugalia, după ce pandemia de coronavirus a suspendat pentru o perioadă nedeterminată activitățile sportive.

Potrivit Bild, acesta și-ar fi comandat în ultimele zile bolidul Bugatti Centodieci, care există doar în 10 exemplare, și pe care ar fi plătit aproximativ 9,5 milioane de euro!

+2 FOTO

Bugatti Centodieci, caracteristici:

  • motor W16, de 8 litri
  • 1.600 de cai putere
  • 100 km/oră în 2,4 secunde
  • viteza maximă: 400 km/oră

Cristiano Ronaldo, pus la zid de fostul președinte al lui Juventus

Ronaldo a fost criticat zilele precedente de Giovanni Cobolli Gigli (75), un fost președinte al lui Juventus, care consideră că portughezul s-ar fi folosit de pretextul mamei sale bolnave pentru a-și lua o vacanță, iar apoi s-a pozat bronzându-se la piscină. 

„Treaba la Juventus s-a complicat în momentul în care a plecat Cristiano Ronaldo! A spus că se duce în Portugalia pentru mama lui, însă pare că își face poze doar la piscină. 

Când s-a făcut această excepție, situația nu a picat bine și au fost și alți jucători care voiau să plece. Nu ar fi trebuit să fie așa situația, ar fi trebuit să fie puși toți în carantină. Nu e corect”, a spus Giovanni.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce mama sa a fost transportată de urgență la spital

Cristiano Ronaldo transmite un mesaj puternic după ce a stat în carantină: „Nu vă vorbesc acum ca fotbalist”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează