STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

Mai mulți medici de la Mioveni și-ar fi dat demisia după ce au aflat că spitalul va deveni centru pentru tratarea coronavirusului: „Nu pot să-mi expun oamenii aiurea”

Spitalul Orășenesc Mioveni. Sursă foto: Facebook
Spitalul Orășenesc Mioveni. Sursă foto: Facebook

Sambata, 28 Martie, 21:04

Spitalul Orășenesc din Mioveni (Argeș) urmează să devină centru pentru îngrijirea pacienților diagnosticați cu coronavirus. 

Acest lucru a stârnit nemulțumirea unei părți a personalului medical din spitalul inaugurat în 2019. O parte dintre medici și-ar fi dat demisia, temându-se că trebuie să trateze pacienții fără să beneficieze de echipamente adecvate de protecție

„Pot spune că înțeleg frica oamenilor, spitalul nu a fost proiectat ca spital de boli infecțioase. Nu pot să-mi expun oamenii aiurea. Avem 60 de combinezoane, 60, atât. Nu ajung nici să le împrăștii prin spital”, a declarat Horia Trăilă, managerul spitalului din Mioveni, conform stirileprotv.ro. 

Până acum 3 demisii au fost acceptate, managerul urmând să ia o decizie în privința tuturor cadrelor medicale care și-au manifestat intenția de a părăsi spitalul.

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (9)

andrei.f  •  29 Martie 2020, 14:25

Da când primeau salarii faraonice era bine ? Ăștia să nu mai fie angajați la stat !

emil1986  •  29 Martie 2020, 09:49

Miizzerii de oameni! In loc puna presiune de managerul spitalului sa aduca echipamente, ei isi dau demisia ca ultimii lasi. careactere mici, mici de tot!

 •  29 Martie 2020, 01:08

w︆w︆w︆.︆︆kk︆︆︆is︆︆s︆︆.︆c︆︆lu︆b - site minunnаt dе întâlniri pentru аdulții сare doresс să găsеаsсă un pаrtenеr саre să facă ssex

Vezi toate comentariile (9 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1