GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVERSE

Cu ce preț se vinde unul dintre tricourile lui Gheorghe Hagi din perioada „Generației de Aur”

Gheorghe Hagi la EURO 1996 FOTO Imago
Gheorghe Hagi la EURO 1996 FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 12:56 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 13:49

Gheorghe Hagi (55 de ani) este considerat de mulți cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile, iar fostul internațional a scris istorie pentru România în anii '90, când selecționata țării noastre era una dintre cele mai bune naționale din fotbalul mondial. Astăzi, unul dintre tricourile lui Gică Hagi din acea perioadă se vinde la un preț uriaș.

Pe site-ul cultkits.com, tricoul naționalei României din perioada 1996/98, inscripționat cu numele „Hagi” se vinde cu prețul de 250 de £. Acesta a fost produs de Adidas și a fost purtat de „tricolori” la Campionatul European din 1996 (organizat de Anglia) și în preliminariile Campionatului Mondial din 1998 (organizat de Franța).

Cu ce preț se vinde unul dintre tricourile lui Gheorghe Hagi din perioada „Generației de Aur”
Tricoul României din perioada 1996/98 purtat de Gheorghe Hagi FOTO Imago

1984-2015a fost perioada în care Adidas a fost producătorul de echipament sportiv al naționalei României

Cu acest model de echipament, România nu a obținut niciun punct la turneul final din 1996, când „tricolorii” s-au aflat într-o grupă cu Bulgaria (0-1), Franța (0-1) și Spania (1-2). În schimb, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 98', selecționata țării noastre a terminat pe primul loc în grupă, obținând 9 victorii și un rezultat de egalitate.

1998a fost ultimul an când România a participat la o Cupă Mondială

VIDEO. Hagi, discurs dur: „Suntem chiar în groapă! Cine ne-a tras în jos? De ce am stagnat?”

Citește și alte știri de actualitate:

De ce ezită Gică Popescu să se vaccineze împotriva COVID-19: „Am o reticență”

Tonciu face dezvăluiri » 3 oameni celebri din sportul românesc au vrut s-o cucerească + „Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează