GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Munca de acasă: angajații sunt mai eficienți sau mai leneși? Șeful eMAG, cel mai mare magazin online din România, decizie surprinzătoare

Șeful eMAG a dezvăluit că angajații sunt mai productivi lucrând de acasă // sursă foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Șeful eMAG a dezvăluit că angajații sunt mai productivi lucrând de acasă // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 18:14

Iulian Stanciu, șeful eMAG, cea mai mare companie de vânzări online din România, a vorbit despre modul în care munca de acasă influențează productivitatea angajaților.

Pandemia de COVID-19 a forțat mai multe companii să recurgă la munca de acasă, în timp ce foarte multe firme au fost nevoite să-și oprească activitatea în întregime.

Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență în România. CTP, reacție „la cald”: „Discurs nemțesc”

Șeful eMAG, cel mai mare retailer online din România, a vorbit despre felul în care de desfășoara activitatea firmei în această perioadă:

„De circa o lună de zile, toţi colegii de la sediu, vreo 2.500 de oameni, lucrează de acasă. Noi ne-am temut că va fi dezastru, însă productivitatea oamenilor a crescut”, a declarat Iulian Stanciu pentru Ziarul Financiar.

Acesta a vorbit și despre schimbările ce vor avea loc în cadrul firmei odată ce criza provocată de pandemia de coronavirus va trece: „Eu mă gândesc de ce să mai chinuim oamenii să stea două ore dus şi două întors în trafic. Dintre cei 2.500 de angajaţi, nu se vor întoarce toţi la birou după această criză. Acest lucru va avea un efect foarte mare asupra traficului, se vor decongestiona zonele aglomerate, va scădea consumul de combustibil”.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre consecințele COVID-19:

România cere mai multe meciuri la Euro 2020! Anunțul făcut de Ministrul Ionuț Stroe: „E Hotărâre de Guvern!”

Ultima oră » Un nou bilanț în România: 6.879 de cazuri de coronavirus. 1.051 persoane s-au vindecat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează