STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

Daniel Ghiță, reacție nervoasă la adresa Guvernului: „Fugiți, lașilor, lăsați poporul in mizerie”

Daniel Ghiță
Daniel Ghiță

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 17:49

Daniel Ghiță, kickboxer-ul român de 38 de ani, a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa Guvernului României.

Daniel Ghiță a avut o reacție nervoasă pe contul său de Facebook. Sportivul acuză Guvernul României pentru incompetența din timpul crizei de coronavirus și îl laudă pe Vladimir Putin. 

„Aici, aveți dovada de incompetența acestui GuWerner sau Guvernul Zero! Fugiți lașilor, lăsați poporul in mizerie, dacă nu puteți fura bani publici. Costache a demisionat în plină pandemie! Nici acum nu vă satură Dumnezeu să aveți putere și contracte pe bani publici?
Pe de altă parte, Liderul Putin vizitează infectații de Covid 19! Mai îți trebuie comentariu? Când ati văzut voi că Iohanis face așa gest ? Citește fițuicile alea mediocre, fără emoții. Trimite tancurile și armata, în loc să arate umanitate!
Nu sunteți în stare să gestionați o criză și să vă asumați ceva: sunt alții de vină de incompetența voastră! Rușine! Poporul român au ajuns doar sclavii voștri...”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Mesajul lui Daniel Ghiță

Aici, aveți dovada de incompetenta acestui GuWerner sau Guvernul Zero! Fugiți lașilor, lăsați poporul in mizerie, dacă...

Publicată de Daniel Ghita pe Joi, 26 martie 2020

Citește și alte știri despre coronavirus:Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (40)
ray51  •  02 Aprilie 2020, 17:57

Ar fi extrem de interesant sa poti stabili cine pe cine a votat. Cum niciodata nu vom sti, sa presupunem ca Ghita isi face 'mea culpa'.

Costea George Marian  •  27 Martie 2020, 19:41

OMS-ul spunea la inceputuri ca virusul nu are potential de pandemie. Deabea in 11 martie o considerau Pandemie. TREZIRE MINCINOSILOR

Eduard Antoniu  •  27 Martie 2020, 16:14

Bucurestean admirator de rusi. Am zis deja destul. "Mai iti trebuie", "Poporul au ajuns". Mai, ***, Costache a demisionat fiindca si'a dat sama ca nu se poate discuta cu poporul asta in care mereu cineva e mai presus de lege. Armata poate fi tocmai fiindca poporul acesta inconstient sfideaza legea, mai ales acolo, la tine, in sud. Tu pricepi ceva sau stii doar sa dau?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1