GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

GALERIE FOTO Daniel Pavel s-a căsătorit cu aleasa inimii lui! Prezentatorul de la „Survivor” și-a unit destinul cu fosta iubită a lui Horia Tecău

Dan Pavel alături de Ana Maria Pop +49   FOTO
Dan Pavel alături de Ana Maria Pop

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2024 13:37 / Actualizat luni, 10 iunie 2024 13:37

Daniel Pavel (46 de ani), prezentatorul emisiunii sportive „Survivor România” difuzată la Pro TV, s-a căsătorit pe data de 8 iunie, cu Ana Maria Pop, aleasa inimii lui.

Cununia civilă, cea religioasă, dar și petrecerea au avut loc la Snagov, lângă București.

+45 FOTO

Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, s-a căsătorit cu Ana Maria Pop

La o săptămână de la finala „Survivor All Stars”, când Zanni a fost declarat câștigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro, prezentatorul Daniel Pavel a trecut prin emoții intense, și-a unit destinul cu Ana Maria Pop. Cei doi s-au căsătorit civil și religios sub privirile familiei, prietenilor și apropiaților.

Prima dată, cei doi au spus marele DA în fața Ofițerului Stării Civile într-o locație specială, în aer liber, pe malul lacului Snagov. Vizibil emoționat, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au devenit soț și soție din punct de vedere legal. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, mireasa a fost în centrul atenției. Pe ea, mirele a furat-o, împreună s-au urcat pe o barcă și s-au făcut nevăzuți.

La scurt timp, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au reapărut, în alte ținute, pregătiți de cununia religioasă. Au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, îmbrăcați el într-un costum negru, iar ea într-o rochie albă, tip sirenă, cu un decolteu adânc și o trenă foarte lungă. De aici, mirii s-au îndreptat spre restaurantul unde are loc petrecerea la care peste 300 de invitați vor lua parte.

Localul a fost aranjat cu flori mov, albastre și roz, după placul mirelui și al miresei. Și meniul e unul sofisticat, invitații vor servi un antreu, urmat de alte preparate alese, printre care și sarmale tradiționale. În final, mirii taie tortul amandină. Atunci vor apărea și în al treilea rând de ținute.

Daniel Pavel și povestea vieții sale

În prezent e moderator la „Survivor România”, însă în trecut Daniel Pavel a lucrat într-un alt domeniu. „Traseul meu în viață mi-l imaginam, îl așteptam, îl doream. Eram tot în zona media, dar succesul de peste noapte a venit după vreo 20 de ani. De la studenția mea în care făceam în centrul media al marinei comericale diverse interviuri, reportaje. Era un hobby până să devin ofițer de marină comercială. Admit că nu mi-am închipuit incredibila ascensiune pe care ți-o dă un val de genul ăsta. Nu știi ce val crește sub tine. Eu am fost surferul care și-a dorit să facă multe”, a povestit Daniel Pavel pentru Gazeta Sporturilor.

„Am prins valul, am confirmat. Am fost redactor-șef la un post de radio din Viena și mereu m-am gândit la succes. Să ies către public, să îl încânt, mi-a plăcut show-ul. Tata are 87 de ani, el ne-a forțat să facem sport și-mi spunea „nu mai taci odată!”. Eu la 9-10 povesteam casetele video pentru că mulți nu aveau acces la ele. Am avut mereu bucuria de a povesti”, a mai spus prezentatorul în vârstă de 46 de ani.

Cine e Ana Maria Pop, soția lui Daniel Pavel

Soția lui Daniel Pavel a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță. În anul 2014, aceasta a absolvit un curs de actorie. De asemenea, a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes. Ea a lucrat și ca chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016.

„Este o poveste lungă. Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat.

Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului.

Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii”, a povestit Ana Maria pentru revista Luxury.

În ceea ce privește viața personală, Ana Maria Pop a a mai fost împreună și cu Horia Tecău și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (15)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  11 Iunie 2024, 16:05
Postat de eugenrc pe 11 Iunie 2024, 13:23

Nasul e singurul care se bucura de eveniment. :)))))

Poate pentru ca a testat deja mireasa.

MamaLiga
MamaLiga  •  11 Iunie 2024, 15:47
Postat de VanBasten2000 pe 10 Iunie 2024, 23:07

Sa zicem ca va da cineva sa cititi urmatorul paragraf si va pune sa ghiciti in ce publicatie a aparut..."Localul a fost aranjat cu flori mov, albastre și roz, după placul mirelui și al miresei. Și meniul e unul sofisticat, invitații vor servi un antreu, urmat de alte preparate alese, printre care și sarmale tradiționale. În final, mirii taie tortul amandină. Atunci vor apărea și în al treilea rând de ținute." Asa-i ca v-ati duce cu gandul la Viva, Unica sau Libertatea pentru femei?! ***

Eu pot sa jur ca este un articol "de sport" din gsp. Daca nu e Pirvu e Mocanu,Marinescu,Grigore,etc...

daniel1234
daniel1234  •  11 Iunie 2024, 15:12

Ce si,a luat si Daniel Pavel , ????????????????, ba baiatule asta a probat mult mai mult decat se scrie...ti,ai luat toaleta publica credema ???????????????????? , pe,asta ai gasito din toate fanele tale normale ? Spoiler , mai cercetati si prin avocatura daca au inchiriato aia si putin pe la actorie, s,ar putea sa o lase domnu dan daca afla ????????????????...auzi si la asta pe cine a luat pe coleguta care e ...pffff

Vezi toate comentariile (15)
Comentează