GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  OSCAR

GALERIE FOTO De la Maria Sharapova la Lindsey Vonn: cele mai interesante ținute de la Oscaruri

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2023 10:26 / Actualizat luni, 13 martie 2023 10:33

Premiile Oscar sunt un prilej pentru vedetele din orice disciplină de a străluci pe covorul roșu (care a fost de culoarea șampaniei în acest an). 

Numele mari din sport nu au făcut excepție. De la fosta schioare Lindsey Vonn și până la Maria Sharapova, iată cele mai interesante apariții de la Oscaruri. Bonus, câteva apariții care au încântat. 

Fosta mare schioare Lindsey Vonn, foto: Facebook
Fosta mare schioare Lindsey Vonn, foto: Facebook
Fosta mare schioare Lindsey Vonn, foto: Facebook
Maria Sharapova, foto: Imago
Maria Sharapova, foto: Imago
+11 FOTO

Cine a câștigat Oscar 2023: cel mai bun film, cel mai bun actor și cea mai bună actriță

Ediția din acest an a Premiilor Academiei de Film a avut loc în această noapte la Dolby Theatre, în Los Angeles. Cea de-a 95-a ediție a prestigiosului eveniment care celebrează cele mai bune filme, actori, actrițe și alte categorii din industria filmului a fost găzduită de Jimmy Kimmel.

Filmul „Everything Everywhere All At Once” a fost vedeta serii. A plecat acasă cu Oscarul pentru: Cel mai bun film, Cea mai bună actriță în rol principal, Cea mai bun actriță în rol secundar, Cel mai bun actor în rol secundar, Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu originial.

Premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal i-a revenit lui Brendan Fraser, pentru rolul din The Whale. Vezi aici lista completă de câștigători la premiile Oscar. 

GALERIE FOTO Cea mai sexy fană din Liga 1 a întors toate privirile: „Cine e pe primul loc?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează