GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Fosta iubită a „Prințului” Cristea, la un pas să fie arestată! Amănunte neștiute din timpul vacanței

Denisa Nechifor / Foto: Instagram +38   FOTO
Denisa Nechifor / Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2023 01:11 / Actualizat luni, 13 martie 2023 01:14

Denisa Nechifor (38 de ani), fosta iubită a lui Adrian Cristea (39), la un pas să fie arestată în Mexic. „Ne-au anunțat că dacă avem de gând să comentăm ne bagă la închisoare”.

Fosta iubită a „Prințului” Cristea a scos la iveală amănunte neștiute din timpul unei vacanțe petrecute în Mexic. Ea a vorbit abia acum despre teroarea pe care a trăit-o alături de prietena ei. 

Denisa a fost la un pas să ajungă după gratii în vacanța din Mexic. Vedeta din showbiz-ul românesc a rămas prinsă în cea mai periculoasă zonă din țara respectivă.

Denisa Nechifor / Sursă foto: https://www.facebook.com/denisanechifor10
Denisa Nechifor
+34 FOTO

Denisa Nechifor, fosta iubită a „Prințului” Cristea, la un pas să fie arestată în Mexic

„Exact când a venit pandemia, în ziua aceasta eram în Hawaii, acolo ne-a și prins Covid-ul. A trecut, cred că a fost experiența vieții mele”, a declarat Denisa Nechifor pentru Antena Stars, citată de Spynews.

Denisa a continuat să povestească: „În această vacanță ne-am trezit că nu mai putem merge în Statele Unite din Mexic. Ne-au spus cei din Mexic că este cea mai periculoasă zonă de acolo. Ne-au spus că nu avem voie să mergem în State, dar putem rămâne în oraș”. 

„Le-am spus că mergem să vizităm și am mers spre aeroport. Am luat primul avion, spre prima destinație. A fost o situație limită. Ne-au anunțat că dacă avem de gând să comentăm ne bagă la închisoare. A fost foarte periculos. Ne-am speriat, eu mai puțin, dar prietena mea s-a panicat. Până la urmă am supraviețuit”, a dezvăluit Denisa pentru sursa citată.

Denisa Nechifor
Denisa Nechifor
+34 FOTO

În ce relație a rămas Denisa cu Adrian Cristea

Adrian Cristea a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Denisa Nechifor a oferit un interviu pentru Antena Stars și a vorbit cu ce se ocupă fostul ei partener în prezent, dar și ce mai face.

Denisa Nechifor a mărturisit că păstrează legătura cu Adrian Cristea, fostul partener, și că în prezent activează tot în domeniul sportului.

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor.

Citește și alte știri mondene:

Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Iubita lui Marc Bartra, apariție de senzație pe covorul roșu » A atras toate privirile într-o rochie transparentă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  13 Martie 2023, 12:46

Mexicanii au ochiul format !! Le-au vazut si s-au lamurit !! Interzis in State !! Simplu !!

danglumetu
danglumetu  •  13 Martie 2023, 07:47

pe cind un articol si despre cine ii lega sireturile ''printului'' sau despre cine ii spala ciorapii??? ca precum prezentul articol, tot despre fotbal ar fi vorba, nu-i asa?

VanBasten
VanBasten  •  13 Martie 2023, 04:30

Ce chestie!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează