GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

Detalii despre Ionuț Iftimoaie la Survivor 2023! A scandalizat o vedetă: „Tu vezi ce văd și eu?!”

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 17:18 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 17:35

Ionuț Iftimoaie, fostul luptător în vârstă de 44 de ani, a fost vizatîn cadrul unei emisiuni de la Pro TV. O vedetă i-a menționat numele și a susținut că atitudinea lui în cadrul Survivor România 2023, show în care au participat împreună, nu a fost una potrivită.

Ionuț Iftimoaie a participat la Survivor România 2023, show filmat în Republica Dominicană și difuzat la Pro TV. Fostul kickboxer, care a făcut parte din echipa Faimoșilor alături de vedete precum Vica Blochina, cântăreața Maria Constantin, Carmen Grebenișan, cântărețul Jorge, a părăsit competiția cu mult înainte de marea finală din cauza unor motive personale.

În concurs, el a încercat să evite cât de mult a putut conflictele, astfel că această atitudine a lui a deranjat, mai ales pe Carmen Grebenișan, care a fost în aceeași echipă cu el la Survivor 2023. Ea a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV că Ionuț Iftimoaie putea să își spună părerea la Survivor, să ia atitudine atunci când unele situații escaladau.

Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare
METROSPORT
Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare

Carmen Grebenișan: „Ionuț, vezi și tu ce văd eu?”

„Cine te-a enervat cel mai tare?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Carmen Grebenișan, iar ea a răspuns: „O să zic. Cred că a fost și evident, s-a văzut. Cel mai tare mă enervau persoanele care au un comportament evaziv și nu zic lucrurilor pe nume. Eu sunt o persoană care atunci când vede ceva zice. Și știam că și alții văd și întrebam: «Ionuț, vezi și tu ce văd și eu?»”, a zis vedeta, care a și dezvăluit pe larg că își dorea ca Ionuț Iftimoaie să ia atitudine în unele conflicte din tabăra lor și să își spună părerea.

„«Nu e problema mea acum. Nu știu dacă tu vezi...». Și i-am zis: «Ionuț, zi! Ești de acord cu ce văd eu?». «Că eu nu sunt în măsură să văd nu știu ce.». Apoi eu îl întrebam când eram numai noi: «Îmi spui Ionuț? Tu ești de acord cu ce face DOC? De ce nu îl susții să nu se ducă în direcția asta? Îl vezi că e un om rău. De ce nu îi zici și tu? Poate pe tine te ascultă.»

El zicea: «Că nu e problema mea, că este un om matur. Eu i-am zis în felul meu, cred că a fost de ajuns.»”, a povestit Carmen Grebenișan, care a ținut să puncteze că nu persoana Ionuț Iftimoaie l-a deranjat, ci comportamentul lui.

„Nu m-a enervat persoana, ci tipul de comportament. O persoană anume nu mă poate enerva 100%. Doar o reacție sau un comportament. În rest, el a fost un om exemplar, adică era un om care susținea pe toată lumea, era bun, nu pot să zic că m-a enervat. Doar atunci când trebuia să zică lucrurilor pe nume nu zicea și pe mine mă enervează chestia asta. Nu era tot timpul vocal. El tot zicea că nu vrea să se certe”, a încheiat subiectul vedeta.

+4 FOTO

Câți bani a câștigat Ionuț Iftimoaie pentru show-ul din Dominicană

Pentru cele 13 săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, luptătorul a primit o mică avere. Potrivit informațiilor apărute în presă, Ionuț Iftimoaie ar fi primit pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România suma de 4.000 de euro.

Așadar, la un calcul simplu, după 13 săptămâni în jungla din Republica Dominicană, fostul concurent din echipa Faimoșilor a câștigat suma de 52.000 de euro.

Un jucător de națională a fost pus pe lista de transferuri după ce s-a iubit pe teren cu un model Playboy: „A fost obraznic”

„Cea mai frumoasă femeie din hochei” își înnebunește admiratorii: „Ai putea însenina ziua oricui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează