GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIALOG

GALERIE FOTO Dialog halucinant între vedetele Pro TV » Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV. Foto: Instagram +40   FOTO
Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 10:39 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 10:43

Cătălin Măruță, 46 de ani, l-a avut ca invitat la podcastul „Acasă la Măruță” pe Mihai Dedu, 56 de ani, colegul său de la Pro TV. Cei doi au abordat mai multe subiecte în dialogul de aproape 2 ore, printre ele numărându-se și analiza calităților fizice ale colegelor din trust.

Cătălin Măruță: Ai impresia că toate colegele noastre de la știri sunt întâi miss. Sunt și superdeștepte, și supermișto, și superoameni, dar toate sunt frumoase, superbe.
Mihai Dedu: Am pus pe hârtie cu Vadim Vâjeu într-o zi, și noi am discutat despre asta. Eu am prezentat cu 17 fete. Înțelegi? Mulți poate nu și le mai aduc aminte. Gândește-te acum când te uiți la ale mele, că eu așa le spun, la Andreea și Lavinia (n.r. - Andreea Marinescu și Lavinia Petrea), sunt 13 ani de când suntem împreună.

Cătălin Măruță și Mihai Dedu au analizat cât de sexy sunt colegele lor

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV. Foto: Instagram
Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV. Foto: Instagram
Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor ProTV. Foto: Instagram
Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor ProTV. Foto: Instagram
+36 FOTO

CM: Cred că ele se criogenează. Sunt neschimbate, jur!
MD: Da, da, da, așa e. Gândește-te, am plecat cu Corina Dănilă, am prezentat cu, Dumnezeu s-o ierte, Cristina Țopescu, am prezentat cu Adriana Muraru, Adina Goriță, Andreea Liptak, Olivia Steer... Să mă ierte dacă uit pe cineva. Și cu Andreea Berecleanu, chiar și cu Andreea Esca am stat la masă. Nu am prezentat știrile, dar, pe vremuri, acum 29 de ani, sportul venea și stătea la masă cu Andreea. Aveam dialog, deci se poate spune că am prezentat și cu ea. Tu îți dai seama? Dă ceasul 29 de ani înapoi. Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau acum 29 de ani când plesneau de tinerețe?

CM: Spune-ne din redacție, de la știri, deci ele trebuie întâi să fie și miss? Dacă le pui să participe la miss...
MD: Toate sunt frumoase în felul lor și la propriu, și la figurat.

CM: Și Corina Caragea, femeia e superbă. Toate sunt. Acum e și Iulia Pârlea la meteo, toate sunt.
MD: Ramona Păun ce are?

Dialog halucinant între vedetele Pro TV » Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Mihai Dedu, în podcastul lui Cătălin Măruță. Foto: captură Acasă la Măruță

CM: Da, nici nu vrei să uiți pe cineva.
MD: Iulia de la I like IT. Tinerețe...

CM: Ce-ai, mă, am băut cu ea o cafea aici în Dorobanți și nu mai plecam. Adică îți plăcea așa...
MD: Andra era plecată, nu? Monica Dascălu, Oana Andoni, Andreea Marinescu, mai sunt, încă nu le-am expus pe toate că na, am și eu o vârstă, mai uit.

Mihai Dedu va comenta meciurile de la Euro 2024

Ion Alexandru, Andrei Grecu, Cristian Pintea și Mihai Dedu va fi echipa de comentatori de la Pro TV, conform playsport. Ultimul, Mihai Dedu, este prezentatorul de știri al postului, care revine la microfonul televiziunii pentru evenimente sportive după 20 de ani!

Toate cele 51 de meciuri se vor vedea la TV și în România. La fel cum s-a întâmplat și la ediția precedentă, majoritatea partidelor vor fi difuzate de Pro TV. Vor fi 6 meciuri și pe Pro Arena, în ultima etapă, când meciurile din aceleași grupe se desfășoară simultan.

Citește și alte știri:

A prezentat băut știrile din sport de la Pro TV: „Simțeam că mă învârtesc, așa am scăpat” » Va comenta meciurile României la Euro 2024!
DEZVĂLUIRE
A prezentat băut știrile din sport de la Pro TV: „Simțeam că mă învârtesc, așa am scăpat” » Va comenta meciurile României la Euro 2024!
Umilită în direct după ce a fost descalificată de la Survivor All Stars: „Păr blond, ochi frumoși și atât! Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Nu ai nicio abilitate!”
SURVIVOR ALL STARS
Umilită în direct după ce a fost descalificată de la Survivor All Stars: „Păr blond, ochi frumoși și atât! Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Nu ai nicio abilitate!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (11)
TZTZ
TZTZ  •  27 Februarie 2024, 16:55

Vai dar ce analize adanci si pline de talc...inca un exemplu de ce podcastul lui Maruta nu ar trebuie sa existe...

muzzi1
muzzi1  •  25 Februarie 2024, 21:08

amuzant nea Maruta, nu ii mai venea sa plece! pe de alta parte, cand are Andra, altfel femeie la locul ei, concerte prin tara sta lipit ca timbrul de ea de nici poza nu poti face ca ii apare mutra lui in cadru!

mihneailie030
mihneailie030  •  24 Februarie 2024, 19:20

Piesele cu doi neuroni. Fantastic.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează