GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO „A eliminat... «Cameramunul»” » Diana Ambros, prezentatoare la Pro TV, gafă haioasă în direct!

Diana Ambros, prezentatoarea de la Pro TV. Foto: Instagram @
diana.ambros_ +28   FOTO
Diana Ambros, prezentatoarea de la Pro TV. Foto: Instagram @ diana.ambros_

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 22:18 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 09:56

Diana Ambros (26 de ani), prezentatoarea de știri de la Pro TV Chișinău, e în centrul atenției după ce a devenit virală pe TikTok în urma unei gafe pe care a făcut-o pe post, în direct. 

Diana Ambros este din 2020 angajata Pro TV. Tânăra a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, la Universitatea din Bălți, pe care a urmat-o în perioada 2016 – 2019. 

FOTO. Diana Ambros, prezentatoarea de la Pro TV care a făcut o gafă în direct

+24 FOTO

Din februarie 2020 până în noiembrie 2023 a lucrat ca reporter la Pro TV Chișinău, iar apoi a trecut direct la pupitrul știrilor. 

„Evident, am avut emoții mari. Am simțit și mândrie (…) Am comis și câteva greșeluțe, m-am întristat din această cauză. La final, mă simțeam relaxată parcă și chiar mi-a plăcut”, a declarat pentru perfecte.md Diana Ambros când a trecut de la rolul de reporter la prezentator de știri. 

Diana Ambros, gafă la știrile Pro TV Chișinău

Acum însă, ea a devenit virală pe platforma TikTok după ce a gafat în direct, în timp ce prezenta știrile la Pro TV Chișinău. Tânăra a rostit greșit numele naționalei Camerunului. Prezentatoarea trebuia să anunțe în legătură cu eșecul pe care echipa pregătită de Rigobert Song l-a suferit la Cupa Africii, 0-2, împotriva Nigeriei. Numai că, în loc de Camerun, Dianei Ambros i-a ieșit „cameranalul” și „Cameramunul”.

„Cupa Africii intră în faza play-off, iar aseară s-au stabilit primele două echipe calificate în sferturi. Angola a obținut cea mai mare victorie din istoria sa, chiar dacă avea un jucător eliminat încă din minutul 17. Nigeria a obținut și ea biletul pentru faza următoare după ce a eliminat «Cameramanul»… «Cameramunul»…”, a zis Diana Ambros, în direct la Știrile Pro TV Chișinău. 

Diana Ambros: „Am vrut să renunț la televiziune”

În 2023, Diana Ambros a oferit un scurt interviu pentru perfecte.md despre cariera ei și viața personală. Când a venit vorba despre pasiunile ei, în afară de jurnalism, ea a spus: „Îmi plac călătoriile, vreau să explorez toată planeta”.

„Cine sunt? O tânără cu suflet de copil. A venit cumva de la sine această meserie. Simțeam că jurnalismul mi se potrivește, că e ceea ce vreau să fac. Da, am vrut să renunț la televiziune. Se întamplă din cauza oboselii. Jurnaliștii au un program de muncă tare intens, niciodată nu știi unde o să ajungi, dar asta este și farmecul meseriei”, a spus Diana, potrivit sursei menționate anterior.

Întrebată despre viața personală, Diana Ambros a recunoscut: „Da, sunt implicată într-o relație. La un bărbat apreciez sinceritatea, simțul umorului, puterea decizională, adică zis și făcut, să poata iubi frumos și să fie sprijinul femeii. Lista mea poate continua cu multe, multe calități”.

+24 FOTO

Citește și:

Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
SURVIVOR ALL STARS
Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
Fiica lui Gigi Becali a ajuns în instanță: „Nu vrea să plătească, a fost furată. Au înșelat-o unii!”
INSTANȚĂ
Fiica lui Gigi Becali a ajuns în instanță: „Nu vrea să plătească, a fost furată. Au înșelat-o unii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
costeltudor
costeltudor  •  03 Februarie 2024, 09:14

Asta este rezultatul promovării tuturor NULITĂȚILOR ! Oare , care or fi criteriile de selecție ??? Cred ca *** , este determinanta !!! Vai de țărișoara asta , ce a ajuns !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Van_Basten
Van_Basten  •  03 Februarie 2024, 00:20

Foarte relevant, gesepe! Umpleti internetul degeaba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează