GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții după ce a apărut în costum de baie, în zăpadă: „Altceva mai știi să faci?”

Diana Munteanu a stârnit reacții după ce a apărut în costum de baie, în zăpadă. Foto: Instagram
Diana Munteanu a stârnit reacții după ce a apărut în costum de baie, în zăpadă. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 16:51 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 12:56

Diana Munteanu (45 de ani), fosta soție a lui Claudiu Niculescu, a atras atenția cu apariția ei în costum de baie, în zăpadă. Internauții nu s-au abținut când au văzut-o îmbrăcată atât de sumar și i-au transmis pe rețelele de socializare o mulțime de mesaje în care au criticat-o. 

Diana Munteanu e din nou în centrul atenției. Nu uimește cu apariția ei în matinalul de la Antena 1, pe care îl prezintă în fiecare weekend, ci cu ipostaza în care s-a afișat sâmbătă. Pe Instagram, acolo unde are peste 578.000 de urmăritori, prezentatoarea a apărut în zăpadă, într-o ținută sumară.

Ea poartă un costum de baie alb, din două piese, pe care l-a îmbrăcat recent și în vacanța în Maldive, o geacă roz, fes alb și în picioare are o pereche de cizme negre. „Așteptând vara”, a scris Diana Munteanu în dreptul clipului video, care a strâns multe like-uri și comentarii.

FOTO. Diana Munteanu a stârnit reacții după ce a apărut în costum de baie, în zăpadă

+36 FOTO

Internauții nu s-au abținut și i-au scris Dianei Munteanu. Unii au felicitat-o pentru silueta ei, în timp ce alții i-au criticat apariția.

  • „Nu văd rostul postării. De ce ai sta dezbrăcată în frig?”
  • „Altceva decât să pozezi aproape complet despuiată mai știi să faci? În asta constă valoarea ta și doar la asta te limitezi? Ceva mai inteligent, mai creativ și mai interesant nu poți posta? Păi, de aia au râs cei de la emisiunea «Mondenii» de tine, timp de vreo 10 ani, și bine au făcut. Trist este că de atunci ai îmbătrânit și tot nu ai prins la minte. Vei poza oare goală în zăpadă și la 80 de ani?!”
  • „Doamne ferește! Câtă minte să ai la 45 de ani să te postezi în halul ăsta?!”

Reacții pozitive

  • „Dacă aș arăta la modul asta, așa aș merge pe stradă. Nu doar aș filma clipuri...bombă”
  • „Ha, ha...Îmi imaginez ce ai strâns din dinți când ai pus fundul în zăpadă”
  • „Femeia asta e frumoasă și la 100 de ani”

Ce a trăit Diana Munteanu când era căsătorită cu Claudiu Niculescu

Diana Munteanu a vorbit în urmă cu aproximativ doi ani despre relația cu fostul soț, Claudiu Niculescu, și despre pasiunea fiului acestora, David, 14 ani, pentru fotbal. 

„Când a semnat Claudiu în Germania (n.r. cu MSV Duisburg, în 2008), nemții au vrut să știe dacă are o soție, dacă are o viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: «Vii cu ea aici, te muți cu ea aici». Eu în perioada aia filmam «Conferința de presă», veneam o dată pe lună, filmam 4 ediții și plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru.  

M-au cunoscut, m-au întrebat ce am nevoie, mi-au pus tot la dispoziție. Doar ca omul ăla să aibă toată liniștea. Practic n-ar avea niciun motiv ca el să nu joace bine, dacă îi pui la dispoziție absolut tot. La noi, mentalitatea nu ne permite să fim așa. Omul de lângă sportivul de performanță e foarte important. Ăla trebuie să fie într-un fel. Nu e ușor de suportat, poate, de multe ori”, a povestit Diana.

+36 FOTO

Citește și:

Fiul lui Claudiu Niculescu și al Dianei Munteanu face ravagii la marea rivală a lui Dinamo » 26 de goluri marcate până acum
PERFORMANȚĂ
Fiul lui Claudiu Niculescu și al Dianei Munteanu face ravagii la marea rivală a lui Dinamo » 26 de goluri marcate până acum
Antonia și-a surprins fanii » În tricoul cărei echipe de fotbal s-a fotografiat artista: „Nu fiți agresivi!”
METROSPORT
Antonia și-a surprins fanii » În tricoul cărei echipe de fotbal s-a fotografiat artista: „Nu fiți agresivi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează