GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto I-a încântat pe toți! Fosta soție a lui Claudiu Niculescu, doar în lenjerie pe Instagram

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, i-a încântat pe fanii de pe Instagram +40   FOTO
Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, i-a încântat pe fanii de pe Instagram

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 21:26 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:36

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, i-a încântat pe fanii de pe Instagram. 

Frumoasa prezentatoare TV, în vârstă de 44 de ani, arată execlent. Și profită de fiecare ocazie pentru a să lăudat cu fizicul ei. Diana Munteanu, apariție incendiară Blonda i-a încântat pe fani marți seară. A postat pe Instagram o fotografie extrem de provocatoare, în care apare doar în lenjerie intimă. Și mesajul „Bonsoir” (n.r- Bună seara). 

Claudiu Niculescu și Diana Munteanu au fost căsătoriți în perioada 2007-2014 și au împreună un băiat. 

+36 FOTO

Diana Munteanu, moment inedit cu Claudiu Niculescu: „Nemții au vrut să știe dacă are soție: «Vii cu ea aici, te muți cu ea»” 

Diana Munteanu a vorbit anul trecut despre relația cu fostul soț, Claudiu Niculescu, și despre pasiunea fiului acestora, David, 14 ani, pentru fotbal. 

„Când a semnat Claudiu în Germania (n.r. cu MSV Duisburg, în 2008), nemții au vrut să știe dacă are o soție, dacă are viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: «Vii cu ea aici, te muți cu ea aici».

Eu în perioada aia filmam «Conferința de presă», veneam o dată pe lună, filmam 4 ediții și plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru.  M-au cunoscut, m-au întrebat ce am nevoie, mi-au pus tot la dispoziție. Doar ca omul ăla să aibă toată liniștea.

 Practic n-ar avea niciun motiv ca el să nu joace bine, dacă îi pui la dispoziție absolut tot. La noi, mentalitatea nu ne permite să fim așa. Omul de lângă sportivul de performanță de foarte important. Ăla trebuie să fie într-un fel. Nu e ușor de suportat, poate, de multe ori”, a povestit Diana la Antena Sport. 

Citește și:

Cătălin Zmărăndescu și fiul său, decizie surprinzătoare: „După 6 ani...”
RELAȚIE
Cătălin Zmărăndescu și fiul său, decizie surprinzătoare: „După 6 ani...”
Ștefania Stănilă e gata de Survivor All Stars » „M-a marcat profund! Totul în viață se întâmplă cu un scop”
Survivor All Stars
Ștefania Stănilă e gata de Survivor All Stars » „M-a marcat profund! Totul în viață se întâmplă cu un scop”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  20 Decembrie 2023, 11:05

Intradevar arata excelent si chiar ai avea chef de o...chiar daca in ziua respectiva ai mai avut ....dar o femeie ca asta e clar ca vrea un tip cu bani, chiar si un tip gen Columbeanu, ideea e de a-i satisface pretentiile. E genul de femeie care se reorienteaza rapid cand vede ca barbatul ei ajunge la o avere sub 1 milion de euro. Ii place shopping-ul, chestia cu 200 euro pe oră in mall e adevărată, sa isi schimbe masina de fițe daca e poate o data la trei luni, o intalnesti in vacante exotice in locuri exclusiviste, e interesata sa socializeze si chiar sa filtreze daca are o optiune mai buna in fața ei. Acest gen de femeie se poate duce in vacanțe cu tine si să revină cu altul, considerat mai de viitor pentru ea.

mauru70
mauru70  •  20 Decembrie 2023, 11:04

Saraca……. Nici nu o mai recunosti!

rlr81
rlr81  •  20 Decembrie 2023, 10:49

are nevoie de bani , planuri de viitor :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează