GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Probleme cu greutate în pandemie? Ce NU te ajută dacă vrei să te menții în formă: „Nu mai faceți asta, e un timp mort”

FOTO: Instagram @dianastejereanu +15   FOTO
FOTO: Instagram @dianastejereanu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 14:20 / Actualizat marti, 02 martie 2021 15:08

Diana Stejereanu (33 de ani), antrenor personal, este extrem de mândră de activitatea pe care o desfășoară în fitness. Aceasta susține ca a ajutat foarte multe persoane în procesul de slăbire, dar că doar „3 minute de mers seara și dimineața sunt un timp mort, dacă doar asta faci”.

„Am un program online, pe care definim profilul, înălțime, kilograme. Setăm antrenamentele, eu setez un plan de antrenamente care să fie fix pentru tine. Pe partea de alimentație trebuie să-mi spui cinci alimente care-ți plac și cinci care nu-ți plac. Ideea programului este să înveți să mănânci sănătos. Am ajuns la 1.000 de oameni în decursul celor patru ani. Am slăbit în total - dacă îi luăm calcul pe toți cei pe care i-am ajutat - patru tone, cât un elefant, și sunt foarte mândră de asta”, a declarat Diana pentru AS.ro.

+11 FOTO

Diana Stejereanu: „Am transformat grăsimea în mușchi. Doar 3 minute de mers sunt timp mort”

Diana este o apariție săptămânală și în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, unde prezintă programe scurte de mișcare, pe care oamenii le pot aplica și acasă.

68 de kg am avut cel mai mult, acum am 65, dar am transformat grăsimea în mușchi. Acum 10 ani nu se vedea niciun mușchi, nicio formă, acum, tot aceleași kilograme și arăt așa

Poți să faci mișcare trei minute dimineața, trei minute seara. Este un timp mort. Pentru fetele care zic că nu au timp, este foarte bine. Și trei minute contează

- Diana Stejereanu

+11 FOTO

Vezi mai multe galerii foto:

Teodora, fiica lui Andrei Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: „A fost o greșeală față de tatăl meu. L-a deranjat”

Iubita lui Nedelcu, intrigată: „Pe Instagram mă urmăresc în general bărbați. Mă pune pe gânduri ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  05 Martie 2021, 09:39

"Este un timp mort"..."Și trei minute contează" ??? Deci, de fapt cum e ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează