GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Divorțul începutului de an: Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit! Ea deja ar fi părăsit căminul conjugal

Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit. Foto: Instagram
Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 11:07 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 17:06

Ana Maria Brânză (37), multiplă campioană mondială și europeană la spadă, și soțul ei, Pavel Popescu, s-ar fi despărțit. Fosta sportivă deja și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal.  

De-a lungul anilor, Ana Maria Brânză a fost foarte discretă când a venit vorba despre viața personală. Cu toate acestea, s-a aflat că în anul 2015 s-a căsătorit cu Pavel Popescu, care e antrenor secund la echipa națională de polo feminin, după o relație de trei ani. 

FOTO. Divorțul începutului de an? Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit

+17 FOTO

Ulterior, cei doi s-au afișat împreună în câteva imagini pe rețelele de socializare, fotografii care acum au dispărut atât de pe contul ei de Instagram, cât și de pe al lui. Astfel, Cancan scrie că cei doi s-ar fi despărțit, după o perioadă de oarecare distanțare. Aceeași sursă notează că soțul Anei Maria Brânză ar fi comis un act peste care aceasta nu a putut să treacă. Ea ar fi părăsit deja căminul conjugal și curând ar urma să semneze actele de divorț la notar.

Până acum, nici Ana Maria Brânză și nici soțul ei, Pavel Popescu, nu au făcut declarații despre divorț, dar nici nu au confirmat sau infirmat speculațiile care deja circulă în presă. 

Ce declara Ana Maria Brânză despre Pavel Popescu, soțul ei

Anul trecut, în mai, fosta sportivă a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, precizând că cei doi s-au susținut necondiționat încă de când au început relația.

„Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună. Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam. Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult”, a mărturisit Ana Maria Brânză pentru Impact.ro.

În anul 2021, Ana Maria Brânză s-a retras din activitate. Pentru o perioadă, ea a luat pauză de la sport. 

„Efectiv nu am simțit nevoia să mai fac sport. Deși am amenajat în mansarda casei o zonă cu toate accesoriile posibile și imposibile și aveam toate condițiile, urcam acolo, stăteam câteva minute și îmi dădeam seama că efectiv nu pot să mă conving să încep antrenamentul. Și asta a durat câteva luni bune, cred că efectiv corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc! După mai bine de 20 de ani, vreau să stau, efectiv să stau, pentru că niciodată până atunci nu mi-am permis. Tot timpul aveam obiective de îndeplinit”, a dezvăluit sportiva într-un interviu pentru VIVA!

Citește și:

A primit sute de mesaje de la fotbaliști și miliardari: „A invitat-o la Dubai” » Surpriza de proporții despre tânăra care frânge inimi
INEDIT
A primit sute de mesaje de la fotbaliști și miliardari: „A invitat-o la Dubai” » Surpriza de proporții despre tânăra care frânge inimi
Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”
DINAMO
Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  06 Ianuarie 2024, 14:10

Ei stiu cel mai bine, poate faptul ca nu aveau copii, el nu mai simtea atractie, poate ceva amantlâcuri

alexh
alexh  •  05 Ianuarie 2024, 18:34

Cristina Pirvu spune:"Cu toate acestea, s-a aflat că în anul 2015 s-a căsătorit cu Pavel Popescu, care e antrenor secund la echipa națională de polo feminin, după o relație de trei ani." Cum s-a aflat? A fost secret?

VardyParty
VardyParty  •  05 Ianuarie 2024, 16:36
Postat de Van_Basten pe 05 Ianuarie 2024, 12:19

Mare branza...se mai desparte lumea.

Anii trec, tatuajele rămân… CMB? (Ce mare brânză?)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează