GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Donald Trump, ziua și prostia! Ce idee a putut să susțină: „Putem încerca așa ceva?! Să injectăm în interior”

Donald Trump, foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Donald Trump, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 09:08

Donald Trump s-a declarat interesat de o idee halucinantă: injectarea de dezinfectant în corpul uman în lupta împotriva coronavirusului. 

Un studiu recent a arată că virusul plecat din Wuhan slăbește în momentul expunerii la lumina solară și la căldură. Același grup de cercetători spune că dezinfectantul ar putea ucide virusul din saliva sau din fluidele respiratorii în mai puțin de 5 minute, iar alcoolul izopropilic într-un timp mult mai scurt. Atenție, medicii au avertizat populația să nu consume sub nicio formă aceste substanțe! 

Donald Trump are așteptări mari

Donald Trump a încercat să ducă la următorul nivel studiul cercetătorilor americani.

„Așadar, presupunând că lovim corpul cu o cantitate mare de ultraviolete sau de lumină puternică, bănuiesc că urmează să testați asta. Apoi mă gândesc dacă am putea aduce lumina în corp, lucru care poate fi făcut fie prin piele, fie prin alte metode. Cred că veți testa și asta. Sună interesant. Am văzut că ați vorbit și despre dezinfectantul care omoară virusul într-un minut. Există vreo metodă prin care putem încerca așa ceva, să injectăm în interior? Și asta ar fi interesant de verificat”
- Donald Trump, conform BBC

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO Cum a schimbat coronavirusul planeta

+28 FOTO

Citește și alte știri despre COVID-19:

Președintele unei țări mai mari decât România, dat dispărut de la apariția coronavirusului » Ce vrea opoziția

VIDEO IMAGINI ȘOCANTE » O intervenție a Poliției Române s-a transformat în răzbunare: „Erați tari în gură! Stați acasă, f***”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1109796889391810
Liliana Bou  •  24 Aprilie 2020, 20:17
Postat de Daniel Negoita pe 24 Aprilie 2020, 18:59

Sunteti vai de voi cu traducerile voastre si "sursele" voastre . El nu a spus niciodata ca sa se injecteze dezinfectat. Dezinformati oamenii cu astfel de titluri si articole mincinoase,dar probabil suferiti si voi de sindromul Trump :). Eu zic sa va rezumati la stiri sportive.

Chiar azi Trump a fost dat la stiri si vaccinul cu desinfectant si lumina ultravioleta ,ieste frte adevarat. de fapt mai bine zis o lumina puternica???? salutåri din España.

1179740299035846
Daniel Negoita  •  24 Aprilie 2020, 19:01
Postat de valyyomanid pe 24 Aprilie 2020, 15:49

Cand sunt stiri preluate si mentionata sursa nu e nevoie sa fie semnat articolul ! Ghici de ce ?

Mint astia de rup...hey daca nu Maine sport,de ce sa nu scrie si ei ceva sa se Vanda? :))

1179740299035846
Daniel Negoita  •  24 Aprilie 2020, 18:59

Sunteti vai de voi cu traducerile voastre si "sursele" voastre . El nu a spus niciodata ca sa se injecteze dezinfectat. Dezinformati oamenii cu astfel de titluri si articole mincinoase,dar probabil suferiti si voi de sindromul Trump :). Eu zic sa va rezumati la stiri sportive.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează