GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVERSE

Dorian Popa s-a recuperat alături de jucătorii de la FCSB, după o accidentare gravă: „Ei făceau pariuri, care plânge primul”

FOTO Facebook Dorian Popa
FOTO Facebook Dorian Popa

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 18:48 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 21:22

Dorian Popa (32 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, s-a recuperat alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul de la FCSB, după o accidentare extrem de gravă la genunchi.

Dorian Popa s-a accidentat grav la piciorul stâng, în urmă cu doi ani, când a participat la reality show-ul „Madagascar”, fiind nevoit să se opereze. Acesta a mărturisit că a fost ajutat de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti și s-a recuperat alături de jucătorii de la FCSB.

Dorian Popa a făcut recuperarea la FCSB: „A avut grijă de mine ca de fotbaliști”

„Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul. Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.

Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul” a declarat Dorian Popa pentru as.ro.

Citește și alte știri de actualitate:

Compania de media Ringier a înscris în platforma de vaccinare 178 de angajați din totalul de 438

Pamela l-a pus la treabă pe Erling Haaland

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează