GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NAȚIONALA

Fetița unei cântărețe celebre din România a fost alături de echipa națională: „Energia copiilor”

Elena, fetița Paulei Seling, dreapta
Elena, fetița Paulei Seling, dreapta

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 18:12 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 18:33

Elena, fetița Paulei Seling, a însoțit echipa națională în minutele premergătoare partidei cu Andorra (4-0), iar mama sa a povestit primele impresii și a publicat imagini emoționante, pentru ea și familiei ei, de la acest moment

Peste 21.000 de copii au fost aseară pe Arena Națională și au creat o atmosferă senzațională la meciul România - Andorra (4-0). Toate opiniile ce au curs după partidă, de la Edward Iordănescu la jucători, de la oficiali la specialiștii din fotbalul intern, cu toții au apreciat hărmălaia produsă de fetele și de băieții de pe cel mai mare stadion al țării.

Ultrașii cu glasuri vesele » Gălăgie de nedescris pe Arena Națională, la România - Andorra
România - Andorra
Ultrașii cu glasuri vesele » Gălăgie de nedescris pe Arena Națională, la România - Andorra

Un copil fericit între alte 21.000 de glasuri vesele

Printre cei prezenți la meci s-a numărat și cântăreața Paula Seling, 44 de ani, care a asistat la un moment special, datorat prezenței fiicei sale la partida tricorilor. Elena a fost unul dintre copiii care au însoțit jucătorii la momentele premergătoare confruntării și la intonarea imnului, detaliu savurat foarte mult de cei mici, după cum se observă și din imaginile de la meci.

”Elena a avut, ieri, o zi fantastică: a avut prilejul să fie pe teren, alături de Echipa Națională a României, înainte de meciul cu Andorra, apoi a făcut parte din galeria României.

Cred că, aseară, toată energia copiilor de pe #arenanationala a adus o parte din energia pozitivă a Naționalei. Felicitări pentru victorie, au fost clipe de poveste!!!! #happymom", a fost mesajul postat de Paula Seling pe rețelele de socializare.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, la finele lui 2022, Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță, pe Elena, care are acum 10 ani și conviețuiește în familia artistei de șapte ani.

Elena a avut, ieri, o zi fantastică: a avut prilejul să fie pe teren, alături de Echipa Națională a României, înainte de...

Posted by Paula Seling on Monday, 16 October 2023

VIDEO România - Andorra » Valuri mexicane în tribunele celui mai mare stadion al țării

Citește și alte știri:

3 detalii pro-Dinamo și 3 pro-Hermannstadt: cum se va face diferența sâmbătă, la Sibiu

EXCLUSIV Explicații oficiale în cazul absenței lui Olaru: „Asta ne-a spus Darius după antrenament. Dacă l-ar fi lovit unul dintre «țărănoi»?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează