GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Elena Chiriac, multiplă campioană națională la taekwondo, se pregătește pentru o carieră internațională: „A trebuit să învăț engleza lui Shakespeare”

Elena Chiriac se pregătește pentru o carieră internațională. Foto: Instagram +49   FOTO
Elena Chiriac se pregătește pentru o carieră internațională. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 11:45 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 12:30

Elena Chiriac este multiplă campioană națională la taekwondo, însă a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Ferma”, iar mai târziu la „Survivor România”. La scurt timp după ce a participat la ultimul show, tânăra a părăsit România pentru a studia în străinătate. 

După ce a absolvit o facultate de actorie din Anglia, Elena Chiriac se pregătește pentru o carieră internațională, iar un prim pas a fost deja făcut. 

+45 FOTO

Elena Chiriac se pregătește pentru o carieră internațională

„Mi-am extins un pic orizontul cu filmele internaționale. Să fac un anunț nu pot, în schimb da, am castinguri internaționale de data asta. Am făcut actoria la Londra cu un motiv practic, ăsta a fost planul meu principal. Am luat-o ușor, ușor. 

Mi-a făcut mare plăcere să joc în filmul «Haita de acțiune», dar vedem ce va urma. Sper să mai joc și în multe filme românești. 

E diferit pentru că este o mentalitate diferită. N-am plecat degeaba să studiez în afară. Ideea este că eu am vrut să plec, nici nu mai conta ce fac, voiam doar să plec, și faptul că am avut șansa să studiez actoria la Londra a fost o mare binecuvântare”, a declarat Elena pentru Ego.

„E diferită facultatea de actorie de acolo, pentru că, fiind Londra, un oraș atât de mare și de cosmopolit, e un pic mai multă diversitate, e un pic mai multă înțelegere poate, cunoști mai multe lucruri și ai șanse mai mari. Pe când UNATC (n.r.- Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică) este o facultate foarte bună, dar se raportează la România”, a mai spus ea. 

Elena Chiriac: „A trebuit să învăț engleza lui Shakespeare”

În momentul de față, fosta concurentă de la „Ferma” și „Survivor România”, este mai atrasă de zona de film, însă, la bază, a studiat teatrul, iar debutul l-a făcut în spectacole de teatru în cadrul colegiului pe care l-a absolvit. 

„La Londra se pune foarte mare accent pe teatru în momentul în care studiezi actoria, pentru că este baza. Cred că este mai ușor să treci de la teatru la film, decât de la film la teatru. 

Nu știu exact cum se studiază actoria pentru film pentru că nu am încercat. Eu am studiat la rândul meu teatru. E mai benefic, din punctul meu de vedere, pentru un actor să știe teatru, după e mai flexibil în ceea ce vrea să facă în actorie”, a povestit tânăra.

„Am făcut câteva scene de teatru Shakespeare, care pentru mine au fost un chin la momentul respectiv. Vorbeam engleză bine, dar nu la perfecție și a trebuit să învăț engleza lui Shakespeare, adevărata engleză. Acum sunt mare fan și o înțeleg mai bine. Shakespeare nu cred că o să poată fi înțeles niciodată în totalitate, dar îmi place foarte mult teatrul”, a mai spus Elena Chiriac pentru sursa menționată anterior.

+45 FOTO

Citește și:

Sandra Izbașa, ținută spectaculoasă la nuntă » Cum a apărut fosta gimnastă

Cea mai sexy influenceriță din tenis a vorbit despre Simona Halep: „Asta sper să se întâmple”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  31 Iulie 2023, 16:28

Iti da asta o karata...

alini
alini  •  31 Iulie 2023, 14:27

Mai scuti ne cu "campioana ***"!!!! N a auzit nici naiba de asta prin sport..apare doar pe la tv...kkacioasa asta cu figuri...de camioana..mars bai la munca..nu mai poza atat in inteligenta *** si campioana...penibili sunteti si voi astia care promovati asemenea pramatii.."valori"...ce sa invete sau sa vada un copil la asta?!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Shogun01
Shogun01  •  31 Iulie 2023, 12:48

prea putina realizare "Haita de acțiune", un fil foarte slab... cred ca am vazut max 10 min...pacat de banii cheltuiti, dar are tati

Vezi toate comentariile (3)
Comentează