STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

Facebook și Twitter au șters mesajele președintelui Braziliei » Jair Bolsonaro susținea că a descoperit tratamentul pentru coronavirus

Marti, 31 Martie, 17:55

Facebook și Twitter au șters mai multe mesaje și clipuri video în care Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, spunea că hidroxiclorochina, un medicament împotriva malariei, este soluția împotriva COVID-19.

Facebook și Twitter au trecut peste atitudinea pe care o aveau de obicei în cazul politicienilor. Cele două platforme nu reacționau în cazul dezinformărilor, considerându-le discurs politic. În ultimele 48 de ore au șters însă o serie de mesaje pe care președintele Braziliei le-a transmis. 

Într-unul dintre clipurile postate, Bolsonaro se plimbă pe o alee și promovează un așa-numit medicament pentru COVID-19: „Acest tratament, hidroxiclorochina, funcționează în toate locurile”. Nu e primul mesaj criticat al brazilianului, care caracteriza coronavirusul drept „o ușoară gripă”.

Trump mizează pe hidroxiclorochină

Hidroxiclorochina este testată în acest moment ca tratament pentru noul coronavirus. Eficacitatea nu i-a fost încă demonstrată, deși chiar Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a urgentat testarea ei.

VIDEO / Cum să nu te îngrași la izolare » Alimentele recomandate și cele de evitat

Citește și alte știri despre coronavirus:Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (2)

Gluguță Măciucă  •  31 Martie 2020, 20:44

Ăsta e Gigi brazilian ...

Vlad Hartea  •  31 Martie 2020, 18:43

Un idiot acest Bolsomaro !! Un politician de extrema dreapta pus de americani sa conduca o tara atat de imensa si de bogata din America de Sud !! In Brazilia sunt deja 170 de morti si aproape 5000 de imbolnaviti, tara in care multimea traieste in favele !! Nu cred ca asta mai prinde un al doilea mandat in Brazilia, chiar daca se incearca manipularea alegerilor !!!

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1