GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FCSB

Fiica lui MM Stoica, detalii neștiute din perioada în care tatăl ei a fost la închisoare. „A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2023 11:05 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 12:11

Teodora, fiica lui Meme Stoica, a postat pe TikTok un video, în care face dezvăluiri despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. În 2014, Meme Stoica, managerul celor de la FCSB, a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor, astfel că a fost închis.

Teodora a povestit că, la scurt timp după ce a intrat la facultate, tatăl ei a intrat în închisoare. A trecut printr-o perioadă extrem de grea și a suferit mult.

„La scurt timp după ce am început facultatea, tatăl meu a intrat la închisoare. A fost o perioadă destul de grea, nu mă așteptam să se întâmple asta, nu mă puteam obișnuit cu ideea. Atunci am descoperit sportul și cât de mult mă ajută”, a spus Teodora Stoica pe TikTok.

+28 FOTO

Teodora Stoica a plecat cu iubitul la Barcelona

Trecând printr-o perioadă grea, fiica managerului de la Steaua a ales să plece cu iubitul ei în Barcelona, unde a mers la studii.

Internaționalul român are o afacere de succes împreună cu iubita, o fostă Miss: „Toți banii lui sunt bine gestionați”
METROSPORT
Internaționalul român are o afacere de succes împreună cu iubita, o fostă Miss: „Toți banii lui sunt bine gestionați”

„Nu-mi plăcea facultatea de aici, așa că, atunci când prietenul meu de la vremea respectivă s-a mutat în Barcelona, am hotărât să mă mut și eu cu el. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o, pentru că am schimbat aerul și e important să te detașezi de unele lucruri atunci când devin prea apăsătoare.

Am studiat la Institutul European de Design, am terminat Fashion Marketing and Communication. Se făcea și în spaniolă, mi se părea foarte drăguț. În copilărie, mă uitam la telenovele și am învățat spaniola. Au fost 4 ani foarte frumoși, am lucrat acolo și mergeam la plajă aproape zilnic. După ce am terminat, m-am întors în București, iar tata ieșise din închisoare, așa că voiam să recuperez timpul pierdut”, a continuat fiica lui Meme Stoica.

Citește și alte știri: 

FOTO Sarah, fiica Anamariei Prodan, s-a operat din nou la genunchi. „Mă pregătesc să intru iar pe teren”

GALERIE FOTO Fosta colegă a Larisei Iordache e favorită la Survivor 2023: „Are un rival la Războinici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  29 Martie 2023, 18:14

Dar de ce spune de câte ori l-a vizitat la închisoare în patru ani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează