GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  APARIȚIE

GALERIE FOTO Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, aproape goală: „Fac kickboxing, dar altceva mă pasionează”

Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, foto: Imago +45   FOTO
Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 12:15 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 12:15

Florentina Raiciu, în vârstă de 34 de ani, a încins atmosfera în mediul virtual, după ce a postat imagini în care apare aproape goală. Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf este o fostă asistentă TV, care atrage atenția ori de câte ori apare în public, fiind într-o formă de invidiat. De altfel, aceasta a dezvăluit recent cum își menține silueta.

În trecut, s-a zvonit că Florentina a avut o scurtă relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, pe vremea când antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan. Aceasta însă, nu a vorbit niciodată despre acest subiect.

Florentina Raiciu şi-a etalat din nou trupul de invidiat pe internet. Frumoasa blodină s-a fotografiat aproape goală, trezind astfel imaginaţia fanilor săi. 

„Așa ceva, niciodată… să fii cât mai aproape de cer, nimic mai frumos. Dacă ai o viață, trăiește-o! Cât se poate de intens!”, a transmis Florentina Raiciu.

+41 FOTO

Cum se menține în formă Florentina Raiciu

„Merg să fac sport indiferent de starea pe care o am, acolo mă descarc. Calitățile în general trebuie să le vadă cei din jurul meu. Cred eu că sunt foarte loială, dacă mă întrebi, o calitate foarte importantă în relația de cuplu. Îmi place că omul de lângă mine să aibă siguranță și încredere, comunicare.

„E foarte greu de găsit asta. Și-mi place să fac haz de necaz în absolut tot ce mi se întâmplă, fie că este bun sau rău, fie că pierd sau câștig. Sunt amuzantă și asta mă ajută și în cele mai grele momente, fie că sunt ale mele sau ale celor apropiați mie”, a declarat Florentina Raiciu pentru Fanatik.ro.

„Fac kick-boxing de câteva luni și pot spune că acolo mă simt liberă, îmi da o stare de bine și n-am să mă las de acest sport. Ador adrenalina. M-am dat cu parașuta, cu parapanta, știu să patinez și-mi place să merg cu bicicletă. Îmi plac plimbările în parc, pe jos, sau cu rolele, înot ca o broscuță ori de câte ori am ocazia. Până la 25 de ani nu am ținut în viața mea diete, nu prea m-am omorât cu sportul, am și câteva probleme de sănătate și, vreau nu vreau, trebuie să țin cont de asta. Acum câțiva ani am cunoscut un băiat care m-a îndrumat să mănânc corect.

Aveam 27 de ani și habar nu aveam de alimentație, ce e bun sau rău pentru organism. Am slăbit câteva kilograme bune și apoi m-am menținut așa. În prezent fac kick-boxing de 3 ori pe săptămâna și de 3 ori merg la sala de fitness. Mi-am creat o rutină din asta, ca și spălatul pe dinți dimineața. Am început să citesc, să cer informații în jurul meu. Mă străduiesc să am o alimentație echilibrată și să o îmbin cu sportul”, a mai spus recent fosta asistentă TV.

+41 FOTO

„Așa îți educi copilul, Nadia Comăneci?” » Revoltă pe net după imaginea publicată de fosta mare gimnastă

Înainte s-o cucerească pe Diletta Leotta, celebrul Karius a făcut colecție de femei superbe. The Sun a publicat lista

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (15)
O_persoana
O_persoana  •  12 Iulie 2023, 17:00

Încă o femeie independenta si plină de bani =)))

VanBasten
VanBasten  •  12 Iulie 2023, 16:24

Sa le cunoastem mai bine pe vedetele noastre jurnaliste. https://www.libertatea.ro/autor/cristina-pirvu

contrabas3
contrabas3  •  11 Iulie 2023, 23:52
Postat de VanBasten pe 11 Iulie 2023, 23:15

Poate ca e una si aceeasi persoana.

Am un “feeling” că nu ești departe de adevăr.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează