GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POLITICĂ

Florin Călinescu va candida la Primăria București! Cum i-a fost propus un blat în Liga 1: „«Băi, batim la mini și bați tu la tini»"

Florin Călinescu, candidat Primăria București
Florin Călinescu, candidat Primăria București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 17:03 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 17:12

Florin Călinescu (64 de ani) și-a depus candidatura pentru Primăria București. Acesta intră în cursa electorală din partea partidului Verde.

Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați oameni de televiziune din România, candidează oficial la Primăria Capitalei, după ce candidatura sa a fost înregistrată la Biroul Electoral Central marți, în ultima zi când se mai puteau face înscrierile, informează Libertatea.

Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov! - Vlad Soare, prim-vicepreședinte Partidul Verde

Alegerile locale din România vor avea loc pe 27 septembrie 2020. Pentru a putea deveni primar al Capitalei, Călinescu va trebui să îi învingă pe contracandidații Gabriela Firea (actual primar, PSD), Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE) și Nicușor Dan (dreapta unită, PNL + USRPlus).

Moment fabulos la TV! Ce a răspuns candidatul Călin Popescu Tăriceanu când a fost întrebat cât costă un bilet de autobuz: „Sigur că știu”

Cum i-a fost propus un blat în Liga 1 lui Florin Călinescu

În trecut, actorul și omul de televiziune a fost implicat serios în fotbalul românesc, fiind aproape de cei de la Rocar.

„La Rocar am ajuns pentru că aveam o prietenie bizară. Pentru mine prietenia nu e selectivă. Gheorghe Florea era ospătar pe la Orșova și în tinerețe mi-a dat doi mici și-o bere. Lui i s-a părut că sunt pe cai mari la ProTV... Eu am venit cu drag, dar am zis că nu fac nimic. Și veneau oameni celebri și-mi ziceau: «Băi, batim la mini și bați tu la tini. Așa stăm în Divizie. Ce te strofoci atât?!». «Nu, că noi jucăm pe teren».«Dacă joci pi tiren o să cazi, Florine!»”, a dezvăluit Călinescu un dialog purtat cel mai probabil cu Gheorghe Ștefan, patron la Ceahlăul Piatra Neamț.

Acesta a continuat poveștea implicării în fotbal: „În primul meci jucat pe Giulești am bătut cu 3-2. A fost senzație. Cu Steaua am făcut 2-2 și s-au pus pe noi. Am văzut cum se distruge o echipă cu arbitrul, cu antrenorul, cu jucătorii, cu Federația... Am învățat de la Gino Iorgulescu, cel care-mi zicea de arbitri. De Corpodean, de Zotta, sunt mai mulți... Când îi aveai p-ăștia, n-aveai nicio șansă. 

Era clar că sunt niște lucruri acolo... Am picat în B mândri, pe teren, pentru că n-am vândut niciun minut. Erau echipe care făceau trei schimbări la pauză, iar prin repriza a doua doi ieșeau că aveau întindere... Cum să demonstrezi asta?”.

Rocar a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc două sezoane. Primul sezon sub patronatul lui Gheorghe Nețoiu, iar al doilea sezon avându-l patron pe Gheorghe Florea, om de afaceri, patron în același timp al echipei Fulgerul Bragadiru din liga secundă. Echipa a retrogradat în 2001 în liga secundă.

Mai multe știri de actualitate:

Motivul halucinant pentru care Kim Jong-Un a ordonat să fie confiscați toți câinii din Coreea de Nord

BURSA TRANSFERURILOR ÎN LIGA 1. Toate mutările perfectate până acum: lider detașat în topul echipelor care au cheltuit cei mai mulți bani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  19 August 2020, 21:20

Asta le-a incercat pe toate si inca nu a inteles ca lumea nu-l voteaza !! Traieste din amintiri !! Ultima data a candidat din partea Pnl-ului pentru Senat in jud. Arges si a pierdut cu succes !! Ambitii ieftine si de neinteles !!

p.rares
p.rares  •  19 August 2020, 19:33

Un circar,vezi-ti de glumele tale rasuflate.

alexpescaru
alexpescaru  •  19 August 2020, 19:11

***... Iar GSP scrie SF-uri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează