GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Fosta iubită a lui Marica și-a dezvăluit trucurile la 37 de ani: „Trebuie să schimbi destul de des, altfel nu au efect”

Ilinc Vandici/ foto Instagram @ilincavandici +33   FOTO
Ilinc Vandici/ foto Instagram @ilincavandici

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 21:26 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 22:06

Ilinca Vandici, fosta iubită a lui Ciprian Marica, a dezvăluit cum se menține în formă la 37 de ani.

Vedeta TV, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, spune că practică sport constant, alături de un antrenor personal, pentru a își menține „corpul frumos”. În plus, a dezvăluit cum își menține tenul tânăr.

Ilinca Vandici
+29 FOTO

Ilinca Vandici: „Cred în leacurile băbești”

„Am o rutină de dimineață, o rutină de seara, dar schimb destul de des, cam o dată la două luni de zile, gama de produse, pentru că tenul se obișnuiește cu anumite ingrediente din anumite produse, cum și corpul se obișnuiește cu un anumit tip de antrenament. Atunci, nu mai ai rezultatul scontat. 

De aceea, îmi place să testez foarte mult, să schimb produsele cu care îmi realizez rutina. Nu fac nimic ieșit din comun. Tratamente cosmetice foarte rar, spre deloc, pentru că nu am timp. În schimb, eu, acasă, îmi găsesc produsele eficiente pentru nevoile tenului meu.

Cred în leacurile băbești, dar nu am timp să îmi fac singură măști, și cred că trebuie să evoluăm odată cu lumea și atunci când sunt atât de multe studii care se fac, atât de multe produse inovatoare care ies pe piață, că ar fi păcat să nu le încercăm, să nu le testăm și să nu ne bucurăm de eficiența lor”, a spus Ilinca Vandici, potrivit Unica.

Ilinca Vandici: „Așa îmi mențin corpul frumos”

Sportul e modalitatea prin care îmi mențin corpul sănătos, dar îi dau și o formă frumoasă. Și o modalitate prin care elimin energia negativă, de ce nu. Întotdeauna am făcut sport, dar de foarte mulți ani de zile o fac în mod constant, cu un antrenor personal. 

Nu pentru că e în trend să faci asta, ci pentru că, efectiv, mă ajută, îmi schimbă exercițiile, îmi cunoaște corpul, știe exact ce trebuie să lucrezi, cât de mult, cu ce greutăți.

Tot din capitolul stil de viață sănătos este și alimentația. De ceva vreme am renunțat la produsele făinoase, pâine, paste, am înlocuit cu orez. Mănânc foarte multă carne, fructe, dar nu mă pot abține de la dulciuri, dar încerc să mențin un echilibru. 

Nu țin dietă, nu cred în diete, în stresul pe care îl punem în plus pe corpul nostru, față de ce trăim în fiecare zi, pentru că la un moment dat acesta va ceda și atunci cred că un stil de viață sănătos, pentru mine cel puțin, funcționează foarte bine”, a mai spus Ilinca Vandici.

Vezi și: 

A stat la VIP în Marele Premiu din Las Vegas, apoi a pozat topless în lift
LAS VEGAS
A stat la VIP în Marele Premiu din Las Vegas, apoi a pozat topless în lift
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă
METROSPORT
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Jack1234
Jack1234  •  20 Noiembrie 2023, 09:45

Pact de voi gsp.puteti mai bine de atâta dragilor știri sportive vrem sa citim nu material de l a b a dacă tot asa continuați va veți pierde ca alte gazete .știri sportive doar despre sport cu de picanterii sau cancan

VanBasten1989
VanBasten1989  •  20 Noiembrie 2023, 00:04

Tot Ilinca sustinea ca sexul anual se numara printre preferintele ei. Sa o credem ca ii place?!

niciolaie
niciolaie  •  19 Noiembrie 2023, 22:32

Astfel de bijuterii de articole demonstreaza cat de neinspirati au fost cei de la Ringier cand au oprit editia tiparita. Miliarde de oameni mocnesc si va urma o revolutie. Bravo, Andra Mocanu! Bravo, GSP! Tristetea celor care nu mai avem ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează