GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Fosta soție a lui Walter Zenga, viață de lux după divorț. Raluca se plimbă în toată lumea

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 14:52 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 14:59

După 15 ani de relație, Walter Zenga și Raluca au pus punct poveștii lor de dragoste. El a plecat în Italia, în timp ce ea a rămas în Dubai cu cei doi copii. Acum au revenit la sentimente mai bune, iar antrenorul o numește în continuare „soția mea”.

În anul 2020, Raluca și Walter Zenga anunțau divorțul. Motivul despărțirii ar fi fost distanța, pentru că antrenorul lipsea mult de acasă, astfel că relația lor s-ar fi răcit. De asemenea, Walter spunea că nu o mai recunoaște pe mama copiilor lui și că este complet schimbată.

„Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări.

Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie. Soția mea este schimbată radical! A decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva nostră…”, anunța antrenorul în urmă cu trei ani.

La doar câteva luni după anunțul divorțului, Walter Zenga ar fi avut o relație cu Michela Motoc, un fotomodel care s-a născut în România, dar a crescut în Italia.

Raluca Zenga
Raluza Zenga
Raluca Zenga
Raluza Zenga
Raluca Zenga
+11 FOTO

În toamna anului trecut, antrenorul susținea că formează din nou o familie cu mama copiilor lui. Walter Zenga o numea în continuare pe Raluca „soția mea”. Mai mult, aceasta a revenit pe Instagram la numele de Zenga.

De dragul familiei sale, antrenorul a fost dispus să facă naveta între Italia și Dubai. „Am o familie frumoasă la Dubai, stau bine. Acum eu stau o lună în Italia, o lună în Dubai. Eu sunt la Dubai cu familia, cu soţia, cu copiii. Am sărbătorit ziua de naştere a soţiei”, spunea Walter Zenga la digisport.ro.

„Călătoriile mele durează doar 10 zile sau maximum două săptămâni”

În ultimii ani, Raluca Zenga a călătorit singură în toată lumea. Deși pleacă foarte des, vacanțele sale nu durează mai mult de două săptămâni, pentru că nu poate sta prea mult departe de copiii ei.

„Deși pare că sunt plecată pentru foarte mult timp, călătoriile mele durează doar 10 zile sau maximum două săptămâni. Niciodată prea departe de iubirile mele”, spunea blondina.

Pe rețelele de socializare, ea împărtășește cu fanii săi experiențele pe care le are în țările în care alege să călătorească. Raluca Zenga nu merge în locuri de lux, ci preferă să fie cât mai aproape de cultura zonei pe care o vizitează.

În Dubai, fosta soție a lui Walter Zenga duce o viață de lux și nu se plictisește niciodată. Acolo și-a făcut mulți prieteni și este locul pe care acum îl numește acasă. Ea iese la restaurantele scumpe din Emiratele

Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
+26 FOTO

Citește și: 

GALERIE FOTO Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport

GALERIE FOTO Fiica lui Marius Șumudică face senzație! Se iubește cu un tânăr fotbalist, fost la Benfica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
masacrer
masacrer  •  13 Aprilie 2023, 09:56

Exact informatiile despre care aveam nevoie, simteam ca imi lipseste o parte din cunoasterea Universului, acum pot sa mor linistit (dar va trimit voua factura de ingropaciune). Multumesc, GSP.

Danpinalty
Danpinalty  •  12 Aprilie 2023, 17:56

merita, a muncit mult, trebuie sa o sarbatorim toti pe aceasta nulitate...

adrian.7
adrian.7  •  12 Aprilie 2023, 17:00

Ce îmi plac vrăjelile astea în care femei întreținute de VIP-uri descriu viața de lux pe care o au când ele de fapt ori plimbă copiii soțului bogat dar pe care nu-i baga în poze. Sau lucrează în companii de marketing și fac teren, locurile postate fiind de fapt delegații pentru vânzarea unor produse...***, PR își zice

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează