GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DINAMO

FOTO A sperat la Marius Niculae, iar acum face ravagii: sora Nataliei Mateuț arată incredibil

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 10:55 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 14:43

Alexandra Mateuț, sora Nataliei Mateuț și fiica fostului fotbalist Dorin Mateuț, face senzație peste Instagram, unde a devenit o stea în ascensiune.

Alexandra a avut deja și câteva relații cu celebrități: a fost împreună cu Alexandru Vanghelie, fiul fostului primar al sectorului 5, dar și cu Patrick Borcea. Mai mult, ea a aspirat și la Marius Niculae, însă nu a mers și l-a atacat pe fostul atacant de la Dinamo („a fost un fotbalist ratat”) pe rețelele de socializare. Răsfoiește o galerie foto cu sora cea mică a Nataliei Mateuț, care face ravagii prin showbiz!

+25 FOTO
  • Sora mai mică a Nataliei a devenit deja o celebritate mondenă: e invitată la emisiuni și apare uneori în tabloide. Fotografiile ei de pe rețelele de socializare sunt electrizante.

Citește și alte știri mondene:

FOTO „Să vă ia naiba, bastarzilor!” » A vrut să-și surprindă logodnicul fotbalist. Ce a găsit însă

FOTO Creația iubitei lui Florinel Coman, făcută de râs într-o emisiune de modă: „Urâțel foc”

FOTO Genie Bouchard, cea mai hot apariție la petrecerea de Halloween! S-a costumat într-un personaj dintr-un joc

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1ianuarie
1ianuarie  •  06 Noiembrie 2020, 21:44
Postat de gabri80el pe 06 Noiembrie 2020, 18:05

apropo, avem fete in tara mult mai dragute cu decenta si bun simt dar nici naiba nu a auzit de ele.va rog frumos , nu va mai promovati copiii intre voi. mass media a ajuns caricatura si omul negru al tarii. ar trebui desfiintata

N-ai știut? Ăsta e site de dating...

gabri80el
gabri80el  •  06 Noiembrie 2020, 18:05

apropo, avem fete in tara mult mai dragute cu decenta si bun simt dar nici naiba nu a auzit de ele.va rog frumos , nu va mai promovati copiii intre voi. mass media a ajuns caricatura si omul negru al tarii. ar trebui desfiintata

gabri80el
gabri80el  •  06 Noiembrie 2020, 18:00

nu spun ca a fost bun dar nici rau. fata de atacantii pe care ii avem acum ar fi cu o clasa peste. dar omul asta cat de cat a muncit pentru performantele sale. in schimb domnita ce a facut la viata ei sa declare asemenea ineptii?habar are ce inseamna munca . nu exista in dictionarul ei acest cuvant. nici macar o zi nu a lucrat in viata ei. din ce auzisem parca era pusa sub acuzare a furase nu stiu ce. oare cu asta se poate lauda? cand ai o cariera , o familie realizata cred ca doar atunci poti veni cu anumite pareri si comentarii.pana atunci a fost si ramane doar o domnita usoara ca oricare alta.pana si *** are demnitate. ne meritam soarta daca ajungem sa promovam asemenea persoane odioase. intreb si eu gsp-ul. cu ce face ravagii pe retele de socializare? doar obsedatii sexuali o urmaresc.din cauza voastra se ajunge in situatia asta.Cica celebritate mondena :))))))))))))) pt voi orice copil de bani gata este celebritate mondena ca va umple buzunarele s-o promovati. sa va fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close