GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

FOTO Cristiano Ronaldo, detronat! Un supermodel internațional l-a depășit la câștiguri pe Instagram

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 18:13 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 19:19

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, era lider în topul câștigurilor pe Instagram, rețea de socializare pe care are peste 253 milioane de utilizatori.

Fotbalistul portughez a fost, însă, depășit la această categorie de fotomodelul Kylie Jenner, chiar dacă vedeta americană are mai puțini fani: 209 milioane.

+21 FOTO

Kylie Jenner câștigă mai mult ca Cristiano Ronaldo de pe Instagram

Astfel, Cristiano Ronaldo primește 797.000 de euro pentru o postare comercială, în timp ce Jenner încasează mult mai mult: 1,13 milioane de euro pentru fiecare postare în care promovează un produs sau un serviciu.

Sumele mari încasate de Kylie Jenner din contractele publicitare și postările pe social media au propulsat-o în topul celor mai tineri miliardari. La numai 23 de ani, fotomodelul l-a depășit și pe Mark Zuckenberg, fondatorul Facebook, care la aceeași vârstă nu se putea lăuda cu aceeași avere.

+21 FOTO

Citește și alte știri mondene:

FOTO Cea mai hot fană din Liga 1 a răvășit Instagramul: „Să vă spun ce înseamnă 4-4-2”

FOTO Sergio Ramos și Llorente s-au prins în noua provocare lansată de fotomodele în Spania

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  11 Ianuarie 2021, 18:35

"Idiocracy" asta e lumea in care traim...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează