GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SOCIAL MEDIA

FOTO Iubita lui Alex Pițurcă, premiată în social media: a fost votată cel mai bun influencer din 2020

Foto: Instagram +42   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 10:00 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 10:38

Cristina Ich, 33 de ani, face senzație în social media: fostul model internațional a fost votată pe primul loc la categoria cel mai bun influencer român pe anul 2020.

Iubita lui Alex Pițurcă va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020” în cadrul galei E! People’s Choice Awards. Ea le-a surclasat pe Alina Ceușan (locul 2) și pe Bianca Adam - Tequila (locul 3).

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+38 FOTO

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ generații, să ambiționez și să ofer încredere de sine femeilor, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciatăși iubită”, a spus Cristina Ich, conform paginademedia.ro.

La aceasta categorie au mai fost nominalizați Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Meme și Vlad Munteanu. Anul trecut premiul a fost câștigat de Adelina Pestrițu.

Vezi această postare pe Instagram

Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită. Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu, am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit să vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Felicitări și celorlalți nominalizati! A fost o competiție pe măsura și s-a simțit asta pe tot parcursul votingului. Mulțumesc People's Choice Awards si @eentertainmentromania pentru această oportunitate și experiență frumoasă!

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich) pe

Citește și alte știri extra-sport:

O cântăreață celebră a șters repede poza în care apărea goală pe Instagram. Dar a devenit virală: „A fost cenzură?”

FOTO Corina Caragea pune capăt zvonurilor despre relația ei: „Nu vă mai luați după «fake news»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  10 Noiembrie 2020, 14:58

Unde-s vremurile cand influenceri erau unii ca Eminescu, Decebal, Mihai Viteazu, regina Maria, Eliade, Ecaterina Teodoroiu, Spiru Haret, etc?! :))))

mateiserban
mateiserban  •  10 Noiembrie 2020, 14:43

Sa am asa femei ca "influencere"....Bine, unii il au pe Joe Biden, altii pe Mircea Badea....deci nu ma mira. Dar generatia de tineret care vine din urma....va fi sfarsitul acestei lumi cu acesti influenceri ai lor...ma uitam si la *** aia a lui Cristi Manea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  10 Noiembrie 2020, 13:04
Postat de cneius pe 10 Noiembrie 2020, 10:32

Ce-i aia influencer ? Si de ce se premiaza ?

:))) Si totusi, Adelina are 1,6 milioane de urmaritori pe Instagram, in timp ce, Cristina are "doar" 787k! Asa pentru respectarea adevarului...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează