GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Hulk și nepoata fostei sale soții, primul revelion în calitate de soț și soție » Cum au petrecut cei doi

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 18:00 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 19:50

Hulk (33 de ani), jucătorul lui Shanghai SIPG, s-a însurat în 2020 cu nepoata fostei sale soții, Camila Angelo (31 de ani), iar cei doi au petrecut primul revelion în calitate de soț și soție, alături de copiii brazilianului.

Hulk a postat pe contul de instagram mai multe fotografii cu noua lui soție, alături de descrierea: „Fie ca provocările din acest an care s-a încheiat să servească drept fundament pentru realizările care vor veni în noul an”.

Hulk și Iran, fosta lui soție, au împreună trei copii: Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani. Aceștia au petrecut revelionul împreună cu tatăl lor și noua lui soție. După fotografiile postate cu Camila, brazilianul a afișat poze și cu copii săi, care au fost făcute în același loc, cu următorul mesaj: „Încep anul 2021 cu multă iubire. Mulțumesc lui Dumnezeu!”.

Brazilianul Hulk și Camila Angelo au o relație din decembrie 2019, iar presa a scris că în martie s-au căsătorit. Aceasta s-a datorat nevoii Camilei de a obține viza pentru a putea rămâne în China.

FOTO. Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Camila Angelo

+26 FOTO

Vezi mai multe galerii foto:

Iubita lui Florinel Coman s-a revoltat: „Ce suflet ai, omule?! Cum poți fi atât de egoist?!”

Andreea Prisăcariu, poze incendiare și Revelion cu manele: „Ascultă și tenismenele Bogdan de la Ploiești, nu-i problemă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close