GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

FOTO Marian Drăgulescu a făcut publică relația cu noua iubită și vrea să se căsătorească a treia oară

Simona Carmen, iubita lui Marian Drăgulescu +13   FOTO
Simona Carmen, iubita lui Marian Drăgulescu

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 13:16 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 13:49

Marian Drăgulescu (39 de ani) și-a făcut publică relația cu noua iubită și are planuri mărețe cu aceasta. După divorțul de a doua soție, Corina, care l-a afectat destul de mult, după propriile spuse, gimnastul este din nou fericit. 

Tânăra care l-a cucerit pe campionul la gimnastică se numește Simona și este de profesie inginer. Cei doi se gândesc deja la o eventuală căsătorie, Drăgulescu mărturisind că tânăra este cea care i-a schimbat viața. Mai mult de atât, ei nu exclud posibilitatea de a avea un copil împreună în viitorul apropiat.

+9 FOTO

Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine.
Marian Drăgulescu, la Pro TV

Drăgulescu vrea să se însoare a treia oară

Chiar dacă de-a lungul timpului, viața nu a fost tocmai roz pentru gimnast, acesta pare că și-a găsit liniștea în brațele actualei iubite. Campionul susține că stilul său de viață activ și sportul l-au ajutat  să treacă mai ușor peste greutățile întâmpinate.

Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor! Important este că ne potrivim, ne completăm. E ok, ne cunoaștem de un an și puțin. Nu este greu de uitat când ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut cu cinci zile înainte de ziua ei de naștere!
Marian Drăgulescu, la Pro TV


Drăgulescu a mai fost căsătorit și cu Larisa, de care s-a despărțit în 2008 și cu care are doi copii.

Citește mai multe știri din gimnastică: 

FOTO Monica Roșu este însărcinată cu primul ei copil » Cine este logodnicul frumoasei sportive

FOTO O dublă campioană olimpică, deghizată în „Extraterestru”: „Este cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează