GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MOMENT

FOTO Modul inedit prin care Cristiano Ronaldo cucerește femei pe internet: „Mi-a dat block pe Instagram după ce i-am făcut asta”

Sursă foto: Instagram Sara Croce +13   FOTO
Sursă foto: Instagram Sara Croce

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 19:00

Cristiano Ronaldo (35 de ani), starul celor de la Juventus, a fost dat de gol de Sara Croce, un superb model italian în vârstă de 21 de ani, care a dezvăluit în presa din Italia cum a fost abordată de către portughez.

„Cineva cunoscut i-a dat numărul meu de telefon și m-am enervat că a făcut-o. Într-o zi, mi-a scris «Sunt Cristiano, vrei să ieșim în oraș?». Nu avea fotografie pe WhatsApp și nu am crezut că este cu adevărat el.

Apoi, ca să-mi demonstreze că e Cristiano Ronaldo, mi-a zis «O să te blochez pe Instagram, după care o să te deblochez». Am înțeles că e Ronaldo și am început să vorbesc cu el”, a relatat Sara Croce.

+9 FOTO

„Cristiano Ronaldo le-a scris și fetelor faimoase, și celor necunoscute”

Conform acesteia, Ronaldo și-a mai încercat norocul și cu alte femei din Italia, în ciuda faptului că e logodit cu Georgina Rodriguez: „A scris la jumătate din orașul Milano. Le-a scris și fetelor faimoase, și celor necunoscute. Eu nu o să fiu niciodată cu un fotbalist”.

Vezi și: 

1.300 de plângeri! Shakira și Jennifer Lopez, reclamate după Super Bowl: „Doar în revistele porno am mai văzut atâtea ipostaze sexuale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
633446260824146
Rebeca Iordanescu  •  02 Martie 2020, 12:26

Probabil,în timpul lui liber și-l mai umple,,poate iasă ceva și scapă de fosta,adică Georgiana,,,..????????????

creeperno999
creeperno999  •  01 Martie 2020, 22:59

Barbat adevarat

melcul_furios
melcul_furios  •  01 Martie 2020, 05:40

Articole pentru oameni limitati - un jucator celebru si profesionist chiar are timp sa stea pe net sa intrebe tot ce e femeie daca vrea sa iasa cu el. Nu e ca si cum isi permite sa plateasca pentru tipe mai bune decat orice model sau ca si cum ar avea zeci de mii de fane din care macar cateva sute s-ar vedea cu el oricand. Nu, el trebuie sa intrebe necunoscute daca vor sa iasa in oras, ca nu are antrenamente, evenimente, reclame de turnat, o haita de paparazzi dupa el, chiar pierde timpul si sta zilnic 2-3 ore pe net sa dea mesaje.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează