GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO „Senzual, magic și plin de feminitate” » Ce moment a oferit soţia lui Sergio Ramos de ziua ei

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 14:02 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 14:28

Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, a împlinit în această săptămână 43 de ani și interpretat o melodie din filmul „Nouă”.

Pilar Rubio și-a surprins admiratorii la aniversarea de 43 de ani. Frumoasa soție a lui Sergio Ramos, care este unul dintre colaboratorii prezentatorului Pablo Motos la postul Antena 3, a primit un buchet de flori, iar apoi a interpretat un musical, „Fergie, «Fii italian»”, din filmul „Nouă”.

Pilar Rubio, spectacol de ziua ei

„Senzual, magic și plin de feminitate”, a declarat prezentatorul înainte de show-ul oferit de Pilar Rubio. După ce a văzut prestaţia soției căpitanului blanco, Pablo Motos a rămas impresionat: „Ești fantastică!”.

Pilar Rubio, mesaj pentru Sergio Ramos: „Când voi ajunge acasă, voi sărbători cu tine”

„Când voi ajunge acasă, voi sărbători cu tine, iubirea mea” i-a scris Pilar Rubio lui Sergio Ramos după spectacolul de la Antena 3.

Sergio Ramos și Pilar Rubio au împreună 4 băieți. Pilar a fost votată cea mai sexy femeie din lume de FHM Spania, în 2008 și 2009.

+19 FOTO

Răsfoiește și alte galerii FOTO:

Frumoasa prezentatoare Diletta Leotta şi-a uimit fanii cu pozele din prima vacanţă petrecută cu noul ei iubit

Soția lui Andrei Mărgăritescu e „Regina Piteștiului”: fiică de politician, a fost model și a făcut senzație în Liga Sexy

Playtech: Imagini de SENZAŢIE cu Ivana Knoll! Cum a apărut la PLAJĂ cea mai frumoasă femeie de la CM, nu vrei să ratezi aşa ceva


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  19 Martie 2021, 14:38

Intr-adevar, pozitia aia cracanata e plina de feminitate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează