GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Prezentatoarea știrilor sportive de la Look Sport+ face senzație în reclame la lenjerie intimă

Raluca Moș +49   FOTO
Raluca Moș

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 21:44 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 21:47

Noua "față" a știrilor sportive de la postul Look Sport+ impresionează pe Instagram! Raluca Moș a lucrat 10 ani în industria modelingului și continuă să pozeze pentru branduri cunoscute.

Recent ea a pozat pentru noua colecție de lenjerie intimă Jolidon, iar firma a postat imaginile cu Raluca pe rețelele de socializare.

+45 FOTO

Raluca a avut contracte cu agenții din Asia, Statele Unite și toate capitalele modei din Europa (Paris, Milano, Londra sau Berlin)."Cariera mea din modeling s-a dezvoltat, în proporţie de 80%, în străinătate. Unul din cele mai frumoase lucruri asociate cu această meserie este cu siguranţă şansa de a călători. Tokyo, Los Angeles, Paris s-ar încadra în top 3 experienţe de neuitat. Fiecare loc în parte a avut un impact în formarea mea şi sunt recunoscătoare pentru asta", spune aceasta.

FOTO Nimeni nu a mai fost atent la meci! Vedeta care a făcut senzație și în România a atras toate privirile la meciul Joshua - Pulev

GALERIE FOTO Bianca, cea mai frumoasă surpriză pentru fani! Calendar sexy cu fata unui fost mare jucător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează