GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

FOTO Shakira a rupt internetul! Postarea cu care i-a surprins pe fani: „Wow! Chiar poți face asta?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 19:22 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 19:34

Shakira (43 de ani) a apărut într-un body minuscul în videoclipul piesei „Girl like me”, lansată acum 5 luni și pe care o interpretează împreună cu trupa Black Eyed Peas.

Chiar dacă a ajuns la 43 de ani, iubita lui Gerard Pique a arătat din nou, în videoclipul piesei „Girl like me”, mișcările care au făcut-o celebră. Cântăreața latino nu încetează să își uimească fanii cu formă fizică excepțională în care se află.

+10 FOTO

Shakira i-a surprins pe fani

Shakira a postat pe rețelele de socializare și un filmuleț în care se dă cu skateboard-ul pe platoul unde a fost filmat videoclipul lansat în colaborare cu trupa Black Eyed Peas. Fanii au fost surprinși de abilitățile cântăreței, unii dintre ei felicitând-o în comentarii: „Wow! Chiar poți face asta?! Ești extraordinară”.

Vezi mai multe galerii foto:

FOTO Vedeta Astrei are cea mai sexy fană » Cine l-a felicitat după golul cu Dinamo

FOTO Mesajul lui Hulk pentru noua sa parteneră, nepoata fostei soţii, la opt luni de la căsătorie: „Nu am nicio îndoială”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  08 Decembrie 2020, 20:08

Nu l a rupt al meu inca merge bine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează