GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO A dat lovitura în America! A apărut în clipul lui Justin Bieber și are un soț miliardar, cu 36 de ani mai mare

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 19:08 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 19:35

Xenia Deli, 31 de ani, se simte bine în America, țară în care trăiește pe picior mare. Tânăra e originară din Republica Moldova, însă a plecat în SUA pentru a-și îndeplini visurile.

Deși s-a făcut remarcată ca urmare a apariției în clipul „What Do You Mean” al vedetei Justin Bieber, Xenia dăduse deja lovitura și pe plan personal, datorită căsătoriei cu un miliardar din Letonia.

+16 FOTO

„Soțul meu e foarte dornic, îmi cumpără cadouri scumpe. Nu o insulă, dar pe aproape”, a spus ea la un moment dat, potrivit publicației peroz.ro.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 36 de ani, dar au deja împreună o fetiță. În SUA, Xenia trăiește pe picior mare, în Los Angeles, dar ajunge uneori și la Cairo, acolo unde soțul ei mai are un apartament.

Clipul lui Justin Bieber în care apare Xenia Deli:

Citește și:

GALERIE FOTO PSG vrea să-l dea afară, el intră live în emisiuni TV! Cum a făcut-o să plângă de emoție pe frumoasa Aurah Ruiz

FOTO Cum l-a cunoscut Irina Deaconescu pe Cristi Manea: „A venit la mine să mă roage să facem o poză”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează