GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

FOTO Francesco Totti, noi dezvăluiri despre divorțul de Ilary Blasi: „M-am uitat în telefonul ei și am văzut că a existat o a treia persoană” + Reacția fostei soții

Ilary Blasi +32   FOTO
Ilary Blasi

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 15:51 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 21:06

Francesco Totti și Ilary Blasi s-au despărțit după o căsnicie de 17 ani, plus 3 ani de relație.

Legenda Romei s-a căsătorit cu fosta prezentatoare TV în 2005, însă în luna iulie a acestui an, cei doi au emis câte un comunicat prin care anunța divorțul. 

Presa din Italia a vuit pe această temă, știrea ținând primele pagini ale site-urilor mondene și de sport. Ulterior, s-a speculat că Totti și-ar fi înșelat soția și i-ar fi comunicat de-atunci că se desparte de ea pentru a fi alături de noua iubită, Noemi Bocchi (34).

Ilary Blasi, fosta soția a lui Totti
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
+28 FOTO

Francesco Totti: „M-am uitat în telefonul ei și am văzut că a existat o a treia persoană”

Acum, Totti a decis să lămurească lucrurile și a dezvăluit motivele care au stat la baza despărțirii.

„Am avut Covid care m-a făcut să sufăr timp de 15 zile. Cu toate acestea, soția mea, când aveam cea mai mare nevoie de ea, nu a fost acolo. Nu este adevărat că eu am fost primul care a înșelat. Am spus că nu voi vorbi și nu am vorbit, dar am citit prea multe știri false în ultimele săptămâni. Unele chiar i-au făcut pe copiii mei să sufere.

Zvonurile au început să ajungă la mine în luna septembrie a anului trecut: «Uite, Ilary are pe altcineva. De fapt, nu este doar o singură persoană». Nu am făcut niciodată asta în douăzeci de ani și nici ea nu o făcuse vreodată, dar când am primit avertismente de la diferite persoane, în care am încredere, am început să suspectez. M-am uitat în telefonul ei și am văzut că exista o a treia persoană, care acționa ca un intermediar între Ilary și un bărbat. Era dovada. Faptele”, a spus Francesco Totti, citat de Daily Mail.

Francesco Totti a suferit de depresie

Vestea că soția sa ar putea să-l înșele l-a afectat enorm pe Francesco Totti.

„Asta m-a făcut să intru în depresie. Nu mai puteam să mă prefac că nu se întâmplă nimic, faptul că nu mai eram eu, ci altcineva. Am ieșit din asta datorită lui Noemi. Mă tem că se va ajunge la instanță. Încă mai sper că putem ajunge la o înțelegere. Acum tac. După-amiaza aceasta m-a costat șase luni din viață. Aș fi preferat de o mie de ori să vorbesc despre fotbal și despre Roma, pe care o port mereu în suflet”, a adăugat simbolul Romei.

Ilary Blasi, fosta soția a lui Totti
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
+28 FOTO

Ilary Blasi: „Știu lucruri care ar putea ruina vreo 50 de familii”

Între timp, Ilary Blasi a refuzat să vorbească prea mult despre acest subiect, însă a oferit o primă reacție prin avocatul ei, Alessandro Simeone.

„Mi-am protejat întotdeauna copiii și voi continua să îi protejez. Știu lucruri care ar putea ruina aproximativ cincizeci de familii”, a spus Ilary Blasi, indicând că are propria versiune a poveștii pe care o va spune atunci când va simți că este momentul potrivit, conform Corriere della Sera.

Sursa menționată anterior speculează că o întâlnire la tribunal ar putea fi una explozivă, iar cei doi ar putea recurge chiar la „lovituri joase”. Francesco Totti și Ilary Blasi vor dezvălui informații noi unul despre celălalt.

Francesco Totti și Ilary Blasi au împreună 3 copii: Cristian, Chanel și Isabel.

Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
+28 FOTO

FOTO. Cine este noua iubită a lui Francesco Totti

Francesco Totti (45 de ani) a apărut în februarie lângă noua iubită, Noemi Bocchi (34), la partida AS Roma - Genoa 0-0.

Noemi Bocchi are și ea doi copii dintr-o altă relație, este licențiată în economie, iar fostul ei soț, antreprenor în prezent, a fost în trecut managerul unei echipe de juniori a celor de la Lazio, rivala de-o viață a lui Totti.

Citește și:

Simona Halep, pe patul de spital: „Cu această ocazie, mi-am făcut și o operație estetică”

Prima fotbalistă din România care a recunoscut că e lesbiană, declarații neașteptate despre Gigi Becali, personaj cu dese derapaje homofobe: „Îl admir foarte mult”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
wheelwright
wheelwright  •  14 Septembrie 2022, 10:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  13 Septembrie 2022, 10:35

Forza Totti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează