GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 13:28 / Actualizat joi, 09 martie 2023 10:59

Crina Abrudan, fostă prezentatoare TV și soția lui Gabi Popescu, component al Generației de Aur, a fost eliminată de la Survivor. 

„Domnul Dan, nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici”, a explicat Faimoasa înainte să se despartă de colegii ei.  

Înainte de a părăsi definitiv Survivor România 2023, Crina Abrudan a avut o ceartă cu Bianca Patrichi, colega ei din echipa Faimoșilor. „Pentru mine, ești o dezamăgire”, i-a spus fosta prezentatoare de știri dansatoarei și coregrafei Bianca Patrichi.  Crina a încercat să se apropie de Bianca, însă aceasta a răbufnit: „Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca un jeg…”. 

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Un fotbalist din Generația de Aur sare în apărarea soției, jignită de Zmărăndescu la Survivor: „Eu nu am trăit cu un prompter în față”

Gabi Popescu, fostul fotbalist român care e căsătorit cu Crina Abrudan, a avut o primă reacție după ce soția lui a fost jignită de Mihai Zmărăndescu, luptător MMA și băiatul lui Cătălin Zmărăndescu, la Survivor România 2023.

Fostul fotbalist o urmărește din fața televizorului pe soția lui, care e concurentă la Survivor România 2023 din 13 februarie, atunci a apărut prima dată în competiția din Republica Dominicană. Crina Abrudan, care a fost prezentatoare de știri, a fost recent ținta colegului ei, Mihai Zmărăndescu.

Acesta nu are o părere bună despre ea și a nominalizat-o pentru eliminare. Acum, Crina Abrudan e în pericol să fie trimisă acasă, după nici o lună de concurs. „Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu”, a spus luptătorul MMA, care și-a și justificat alegerea.

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Mihai Zmărăndescu despre Crina Abrudan: „Ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile”

„Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a comentat Faimosul în vârstă de 23 de ani.

Gabi Popescu a văzut scandalul în care e implicată Crina Abrudan și, printr-o intervenție în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu, fiind vizibil deranjat de atitudinea pe care acesta o are față de soția lui.

„În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Dintre toate comentariile pe care le-a avut acest băiat (n.r. Mihai Zmărăndescu), m-au deranjat unele simple: de exemplu, după o probă la care Crina, Iftimoaie și DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta, el o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul.

Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme? Este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi”, a explicat Gabi Popescu, conform protv.ro.

Și a continuat: „Eu, ca bărbat, mă lupt cu bărbații, nu cu femeile. Nu mi se pare normal să te iei de femei. (...) Crina merită să meargă mai departe în concursul acesta, mai are multe de demonstrat, atât Crina, cât și toate fetele din concurs. Eu cred că femeile se vor mobiliza și vor arăta ce pot de acum încolo”.

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”
Gabi Popescu, soțul Crinei Abrudan

Gabi Popescu se iubește de 15 ani cu Crina Abrudan

Crina Abrudan formează un cuplu cu fostul fotbalist Gabi Popescu din anul 2008. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017.

În 2013, Crina și Gabi Popescu au fost la un pas de despărțire, atunci s-a zvonit că fostul fotbalist ar fi călcat strâmb, ar fi fost cucerit de o femeie mai tânără. După câteva luni, cei doi au decis să își continue viața împreună, notează adevarul.ro.

La patru ani de la episodul cu presupusa infidelitate, Crina Abrudan a îmbrăcat rochia albă de mireasă și s-a căsătorit cu Gabi Popescu, care a jucat fotbal ca mijlocaș la echipe precum Extensiv Craiova, FC Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Național, Suwon Bluewings și JEF United Chiba. El s-a retras din fotbal în anul 2006.

GALERIE FOTO Fosta campioană la gimnastică de la Survivor 2023 concurează cu un fotomodel » Alexandra Ciomag: „Trei cuvinte mă caracterizează”

Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Cum arată Ștefania Stănilă după 3 luni la Survivor România 2023
+32 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
danglumetu
danglumetu  •  09 Martie 2023, 22:31

daca exista vreun barbat care are orbul gainilor, atunci numele lui e gabi popescu! compasiunea mea intreaga, drag component(???) al generatiei de aur!

corbea
corbea  •  09 Martie 2023, 09:03

*** pentru niste firfirei ca sa participi la emisiuni *** trebuie sa-ti asumi si neplacerile... ***.... Am scapat de negru cu emisiunile lui perimate de la antena si am dat peste altele la fel de nocive.... Astea sunt emisiuni pentru spalarea creierilor nu competitii sportive... Toate tarile civilizate au renuntat la ele, ai nostri vor sa fie mai cu mot..... Atunci de ce te superi dle G Popescu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  08 Martie 2023, 19:00

Doar că nu am prins cu ce a jignit-o CATALIN Zmărădescu, cu faptul că a votat-o? Că ăl mic am înțeles că e mai cilibiu, nu e o surpriză, de aia l-au și chemat probabil, să facă scandal, eventual cu tac-su. Poate am ratat eu ceva din articol, că la emisiune nu mă uit, recunosc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close