GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Alessia, escapadă la mare cu logodnicul înainte de reluarea campionatului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 07:56 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 12:18

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la reluarea Seriei A, iar Oliver Kragl s-a bucurat de ultimul weekend la soare. 

Mijlocașul promovat cu Benevento a trăit „vibrațiile estivale", cum a postat pe Instagram, alături de apetisanta lui logodnică, Alessia Macari Bronzată și cu un bust generos, bruneta de 26 de ani a crescut în Irlanda și a devenit cunoscută în Italia după participarea la Grande Fratello VIP și la alte emisiuni de divertisment, unde a fost showgirl. Nu rata galeria foto de mai sus cu Alessia!

“Între noi există o mare atracţie fizică, dar este și iubire, și încredere. Am suferit în trecut de atacuri de panică, dar Olly m-a ajutat să trec peste ele”, a declarat bruneta în urmă cu câțiva ani. 

Vezi și: 

Transfer” la știrile din sport! Roxana, noua apariție spectaculoasă de la TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
171875491077582
Costel Chelaru  •  09 Septembrie 2020, 10:15

Pe cine intereseaza bustul asteia...,chiar nu va e rusine? Scrieti bai frate de sport

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close