GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

„Așa am scăpat de retenția de apă” » Amna are un obicei simplu după fiecare masă

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 10:15

Cristina Andreea Mușat este cunoscută de fanii muzicii de la noi sub numele de Amna. O prezență cu adevărat non-conformistă în showbiz-ul autohton, găsind în permanență noi modalități de a se reinventa, reușește să își uimească mereu publicul.

Are 39 de ani și s-a născut în Slatina. A devenit cunoscută odată cu lansarea hitului "Tell Me Why", în colaborare cu Tom Boxer, dar și pentru colaborările cu What's Up și Dorian Popa.  

Amna înseamnă "putere" în limba pakistaneză, iar pe lângă pasiunea pentru muzică, ea iubește și sportul.

„Ador să fac sport! Este sursa mea zilnică de energie. Mă ajută să fiu în formă inclusiv pe scenă. Sunt o persoană care are foarte multă energie și chiar trebuie să fac sport în fiecare zi. Îmi place să mă antrenez în aer liber, să urc scările în viteză, să alerg, să fac abdomene, flotări, mai multe. Merg și la sală de vreo trei, patru ori pe săptămână și nu ratez orele de pilates. Am și un instructor care mă ajută mereu cu cele mai importante sfaturi", spune Amna.

Amna +27 FOTO

Artista recunoaște că ține un regim alimentar, fiind mereu atentă la ce mănâncă: "Urmez o dietă, da! Cori Grămescu este cea care are grijă de mine. Este antrenorul meu de lifestyle şi nutriţie. Nu sunt adepta unei diete stricte, dar îmi place să mănânc foarte sănătos. În general, fructe proaspete, legume din grădină, semințe, cereale. Încerc să nu mănânc foarte multă carne sau alimente care se prăjesc! Mi-e greu să mă abțin de la dulciuri, dar reușesc".

Amna are și un secret pentru felul în care arată: "Odihna e foarte importantă și chiar cred în rolul somnului. Încerc să mă odihnesc cât mai bine, iar în plus am și un ritual de detoxifiere prin sucuri naturale de fructe foarte proaspete și argilă. Îmi mai fac eu tot felul de măști pentru față, ca fetele, nu?!". 

Amna +27 FOTO

Cum a slăbit Amna 4 kilograme: „Nu mai mănânc seara și fac asta după fiecare masă”

„Am început să beau ceaiuri după fiecare masă. M-am îngrășat 4 kilograme. Am avut o perioadă extrem de solicitantă, am făcut un tratament, am luat cortizon și am avut o retenție mare de apă. Managerul meu Marius Chină și Carmen Stoian, care se ocupă de concertele mele,mi-au pus multe concerte în luna decembrie, am muncit mult.

Am mâncat foarte haotic în perioada asta în care am fost extrem de solicitată, am răcit foarte tare de câteva ori și a trebuit să iau cortizon și antibiotic. După chestia asta am avut o retenție foarte nasoală de apă, m-am îngrășat 4-5 kilograme și nu știam cum să mai dau jos. Am început să fac tratamente corporale și să țin detox cu ceaiuri.

După fiecare masă, imediat după ce mănânc, beau câte un ceai fierbinte care topește grăsimile. Seara nu mai mănânc și așa am reușit să dau jos 4 kilograme!”, ni s-a confesat Amna pentru Ciao.ro.

Ce spun siteurile de specialitate:

Doc.ro spune că: „Prin consumul regulat de ceai de păpădie, vei putea elimina mai ușor rezervele de apă prinse în țesuturi, prin urinare mai frecventă. În plus, ceaiul de păpădie poate ajuta în reglarea tranzitului intestinal și în menținerea unei greutăți optime. Alte ceaiuri diuretice foarte utile în diminuarea simptomelor retenției de apă sunt: hibiscus, mătase de porumb, coada șoricelului, codițe de cireșe și soc”. 

Dar, ATENȚIE, orice schimbare în alimentație trebuie validată de un medic, sfaturile de pe internet nefiind folositoare - posibil chiar dăunătoare - pentru oameni diferiți. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  27 Februarie 2024, 11:20

Ce "important" erai tu când faceau parte din trupa de analiști "trio do-re-mi" ! Chiar așa jos sa ajungi ca să consumi litere pe tanti asta ?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  27 Februarie 2024, 11:17

Si Random a scapat de retentia de apa. A trecut pe vin si bauturi spirtoase.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  27 Februarie 2024, 11:10

ANDREI CRAITOIU ( SPORT&BEAUTY) :))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează