GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO I-a scăpat porumbelul! Georgina a dezvăluit unde a făcut sex cu Ronaldo: „Cris mi-a spus să mergem acolo”

Georgina Rodriguez (29 de ani) a povestit un detaliu despre viața ei sexuală cu Cristiano Ronaldo (39), în cel de-al doilea sezon al serialului „I Am Georgina”. +48   FOTO
Georgina Rodriguez (29 de ani) a povestit un detaliu despre viața ei sexuală cu Cristiano Ronaldo (39), în cel de-al doilea sezon al serialului „I Am Georgina”.

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 22:27 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 00:15

Georgina Rodriguez (29 de ani) a povestit un detaliu despre viața ei intimă cu Cristiano Ronaldo (39), în cel de-al doilea sezon al serialului „I Am Georgina”.

„Cris (n.r. - Cristiano) mi-a spus să mergem la spa și am făcut-o acolo”, a dezvăluit Georgina, citată de AS. „Ai făcut dragoste la spa?!”, a întrebat-o imediat sora ei, Ivana. 

+44 FOTO

În acel moment, Georgina s-a rușinat și a început să râdă nervos, notează jurnaliștii spanioli, încercând să se scoată și afirmând că vorbea de fapt despre altceva. „Puteați să o faceți în pat, nu la spa”, a comentat și jurnalistul Ivan Garcia, aflat lângă partenera atacantului de la Al Nassr.

Cum s-au cunoscut Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Georgina a povestit cum s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo și cum a fost cucerită din prima de starul portughez.

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea.

+44 FOTO

Georgina l-a cunoscut pe fotbalist când lucra ca vânzătoare într-un magazin Gucci, unde primea 15 euro pe oră. „Înainte, vindeam genți într-un magazin pe strada Serrano, acum le colecționez”, își aduce aminte argentinianca.

Mutarea mea la Madrid a fost oribilă. Căutam un apartament ieftin, care să coste maximum 300 de euro pe lună. Am ajuns într-unul care fusese cameră de depozitare. Iarna era foarte frig, iar vara era foarte cald. Viața mea s-a schimbat când l-am cunoscut pe Cristiano Ronaldo.

- Georgina Rodriguez

Vezi și:

Larisa Iordache a dat mai multe detalii despre bărbatul din viața ei. „Nu îi pasă ce crede lumea” » Cu ce se ocupă iubitul ei
METROSPORT
Larisa Iordache a dat mai multe detalii despre bărbatul din viața ei. „Nu îi pasă ce crede lumea” » Cu ce se ocupă iubitul ei
Becky G, trădată de iubitul fotbalist? Fanii îi cer artistei să facă o piesă cu Shakira: „Să cânte despre cum au fost înșelate”
METROSPORT
Becky G, trădată de iubitul fotbalist? Fanii îi cer artistei să facă o piesă cu Shakira: „Să cânte despre cum au fost înșelate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
masacrer
masacrer  •  31 Martie 2023, 16:14
Postat de masacrer pe 31 Martie 2023, 14:26

GSP continua bunele moravuri si nu posteaza comentariile care nu ii plac. Foarte bine, am sa o mai zic odata: Are dreptate Daum sa va numeasca ***, cand scrieti asemenea ineptii. Pe zi ce trece deveniti mai gretosi.

Ia te uita, cenzurati exact cuvintele pe care le-a spus Herr Daum. Interesant cum noi, cei care va bagam banii in buzunar pentru ca dam click pe porcariile astea, suntem cei cenzurati.

inshallah
inshallah  •  31 Martie 2023, 14:50
Postat de kinkonro pe 31 Martie 2023, 06:23

În redacția GSP

da, dar anual

inshallah
inshallah  •  31 Martie 2023, 14:49
Postat de gicab pe 31 Martie 2023, 06:04

In păsărica

un vrai connoisseur

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close