GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MODELE

GALERIE FOTO. Georgina Rodriguez, senzațională în izolare » Iubita lui Ronaldo s-a pozat doar în sutien

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, și-a încântat fanii cu o fotografie incendiară // sursă foto: Instagram @ georginagio +48   FOTO
Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, și-a încântat fanii cu o fotografie incendiară // sursă foto: Instagram @ georginagio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 19:17

Georgina Rodriguez (26 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (35), și-a încântat fanii cu o fotografie incendiară, în care poartă lenjerie intimă în timp ce se bucură de razele soarelui.

Georgina a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram, dezvăluindu-le celor 17.5 milioane de urmăritori cum își petrece timpul în izolare: bucurându-se de soare din locuința sa luxuriantă și gătind.

+44 FOTO
  • sursă foto: Instagram @ georginagio

La scurt timp după poza postată în sutien, iubita lui Cristiano Ronaldo și-a demonstrat talentul la gătit, pregătind o prăjitură de morcovi și fulgi de ovăz.

Cristiano Ronaldo și Georgina se mențin în formă

În urmă cu câteva zile, starul portughez a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care aleargă alături de Georgina. „Frumoasa mea parteneră de antrenament”, a scris Ronaldo.

La finalul propriei „curse”, Georgina face o remarcă amuzantă: „Rățușca și gazela”, comparând astfel modul în care a alergat ea cu viteza impresionantă a fotbalistului lui Juventus.

Citește mai multe știri:

GALERIE FOTO Natalia Mateuț nu stă departe de sport! Și-a făcut sală de sport în casă și se antrenează zilnic

GALERIE FOTO „Morning” » Cum se trezește Anamaria Prodan la 47 de ani în Dubai » Fotografia care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rapidist57
rapidist57  •  16 Aprilie 2020, 13:52
Postat de jaleimensa pe 16 Aprilie 2020, 09:01

Asta e mai urata ca Messi :))

Zici ca e sora cu Prodanca.:)

jaleimensa
jaleimensa  •  16 Aprilie 2020, 09:01

Asta e mai urata ca Messi :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează