GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”

Maria, fiica lui Gică Popescu. Foto: Instagram +31   FOTO
Maria, fiica lui Gică Popescu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 08:10 / Actualizat joi, 14 martie 2024 08:11

Gică Popescu (56 de ani), fostul mare fotbalist român, i-a cumpărat Mariei (22), unica lui fiică, o mașină de 10.000 de euro. Întrebat de ce nu i-a dăruit un automobil mai scump, „Baciul” a explicat motivul.

Trei ani de zile, Maria Popescu a locuit în Barcelona, Spania, unde în vara lui 2022 a absolvit ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume. Ulterior, o nouă provocare a apărut în viața ei. Maria s-a mutat în Londra, ea a urmat cursurile de master în cadrul UAL, University of the Arts London. 

De curând, la o scurtă revenire în România, Maria Popescu a atras atenția pe străzile din București. Fiica lui Gică Popescu a fost filmată la volanul unei mașini Fiat 500, care costă aproximativ 10.000 de euro. 

Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu împreună cu Nicolas și Ianis Hagi. Foto: Instagram
+27 FOTO

Gica Popescu spune de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă

Întrebat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, care este motivul pentru care nu i-a cumpărat o mașină scumpă, Gică Popescu a explicat că își dorește să îi dea o lecție importantă fiicei sale.  

„Eu, când jucam la Craiova, eram singurul jucător din provincie care juca în echipa națională și conduceam o Dacia 1300. În momentele cele mai frumoase ale mele, mă lăsa în centrul Craiovei și trebuia să o împing. Și eram cel mai bun fotbalist al anului. 

Maria, fiica mea, trebuie să fie fericită că are o mașină nouă, e prima mașină pe care o conduce după ce și-a luat permisul. Eu, când am început, am pornit cu un 1300, apoi m-am dus la 1310, 1400. M-am dus afară, am făcut bani la Eindhoven și mi-am cumpărat prima mea mașină cu banii mei. 

Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două afaceri, una împreună cu mine, și i-am promis că dintr-unul dintre business-uri, dacă merge bine, o să-și schimbe mașina. Dar să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu - că prima mașină nu poate să fie decât una ca aceasta”, a spus Gică Popescu la emisiunea „În fața ta” de la Digi24. 

Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”
Gica Popescu, invitat la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24. Foto: Captură digi24.ro

Gică Popescu: „Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină scumpă, atât timp cât nu a făcut nimic”

Auzind acestea, moderatorul a intervenit: „Dar puteați să îi dați orice fel de mașină. Puteați să îi plătiți cea mai scumpă mașină. De ce nu ați făcut-o?”.

Iar Gică Popescu a răspuns: „Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină mai scumpă, atât timp cât nu a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună, trebuie să faci ceva, trebuie să meriți, să muncești.

Eu acum am un business pe care o să-l lansăm în trei luni de zile. Din prima zi i l-am pus Mariei în brațe și i-am zis: «Ai făcut business administration la Barcelona, una dintre cele mai bune facultăți din lume pe business, ESADE. Ai făcut exchange work la SciencesPo la Paris, facultatea unde majoritatea președinților francezi au terminat».

A făcut master la Londra, nu a picat niciun examen în toți acești ani, are un potențial uriaș. I-am spus: «Ia business-ul și îți promit că din profitul pe care îl vom face aici, unu - îmi dai banii înapoi pe care i-am investit, și din ce rămâne împărțim - eu 80, tu 20, și din aia 20 îți iei mașină». Asta a fost deal-ul cu Maria. Dar îmi dă banii înapoi. Păi nu îi iau dobândă. Nu e un avantaj uriaș că nu îi iau dobândă?”.

Câți bani îi dădea pe lună Gică Popescu fiicei sale

Pe vremea când studia în Spania, Maria Popescu primea de la tatăl ei 1.000 de euro pe lună, pentru cheltuieli.

„Pe Maria am învățat-o, din momentul în care a fost studentă la Barcelona, avea 1.000 euro lunar. Eu îi plăteam școala, plăteam internatul unde învăța, după care și-a luat, împreună cu fata lui Adrian Ilie, în centrul Barcelonei, un apartament - au avut noroc incredibil - 2.000 euro un apartament în centrul Barcelonei, era pomană.

Deci îi plăteam chiria, îi plăteam școala, și îi dădeam 1.000 de euro pe lună, bani de cheltuială. Și câteodată îi plăteam biletele de avion, când venea acasă. În rest, a trăit cu 1.000 euro pe lună la Barcelona și Maria își drămuiește atât de bine bănuții acum”, a mai povestit Gică Popescu.

Citește și:

A aflat și Atletico Madrid » Postare după ce a apărut noua idilă a lui Horațiu Moldovan: „Fug de lumea nemiloasă / Că m-am saturat”
SPANIA
A aflat și Atletico Madrid » Postare după ce a apărut noua idilă a lui Horațiu Moldovan: „Fug de lumea nemiloasă / Că m-am saturat”
A dat lovitura după ce a apărut într-o poză alături de Steph Curry! » Și-a crescut tariful pe oră cu 66% după ce a devenit celebră la un meci din NBA
NBA
A dat lovitura după ce a apărut într-o poză alături de Steph Curry! » Și-a crescut tariful pe oră cu 66% după ce a devenit celebră la un meci din NBA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
therealreddog33
therealreddog33  •  15 Martie 2024, 14:54
Postat de tristan pe 14 Martie 2024, 10:37

Ești beat..1000 de euro chirie in Barcelona e fix nimic...cat ai vrea sa i dea bani de buzunar?Crezi că te lefai cu 1000 de euro bani de buzunar in Barcelona? Cu de ăștia că tine nicicum nu i bine

Nu te lăfăi, dar nici rău nu îți e ca student, ca ai cam toate plătite, aia sunt bani de buzunar = ieșit la shopping, terase etc. Nu am zis ca e rău. Am subliniat doar că 3000 euro pe lună (casa, școală, bani de buzunar) pt copil la facultate nu își permit nici cei mai mulți dintre spanioli, darmite romani. E o suma ok pt Popescu dar f mare pt mulți oameni "de rând". Și nu, nu sunt beat, în schimb ție îți place să jignești.

therealreddog33
therealreddog33  •  15 Martie 2024, 14:49
Postat de dimco61 pe 14 Martie 2024, 10:46

Probabil ca,din veniturile lor,parintii tai ti-au oferit,procentual,mai mult decat i-a oferit Gica Popescu fetei lui.Este foarte greu sa oferi foarte mult,din foarte putin.A facut bine Gica Popescu,ca si-a tinut copiii cu picioarele pe pamant,oferindu-le posibilitatea sa devina oameni care sa creeze si altceva, in afara de probleme.Nu te-ai saturat de larve de milionari,al caror unic scop in viata e sa toace banii parintilor si sa faca absolut tot ce vor,distrugand tot ce ating?

Eu nu am zis ca a făcut rău. Dar vreo 3000 euro pe luna (școală chirie, bani de buzunar) nu-s putini bani, chiar și pt o familie foarte instarita în vestul Europei, nu în RO. Nu am de ce sa ma plâng, părinții mei au făcut o treabă foarte bună;). Era doar o comparație.

befree
befree  •  14 Martie 2024, 17:30

Ne doare fix in **** ce masina conduce asta.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează