GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NUNTĂ

Cât costă darul oferit de Becali la nunta lui George Simion: „E dat din dragoste. A vrut să mă pună naș”

foto: Facebook @George Simion +6   FOTO
foto: Facebook @George Simion

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 10:12 / Actualizat duminica, 28 august 2022 10:58

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a declarat că a oferit brânză în valoare de 20.000 de euro pentru nunta lui George Simion cu Ilinca.

Liderul partidului AUR s-a căsătorit pe 27 august cu logodnica sa, Ilinca. Simion a vrut să îl pună naș pe Becali, dar patronul de la FCSB a refuzat, deoarece nu a putut fi prezent la nuntă.

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: facebook.com/IlincaValentinaMvi
Sursă foto: facebook.com/IlincaValentinaMvi
Sursă foto: Facebook
Sursă foto: facebook.com/IlincaValentinaMvi
+2 FOTO

Gigi Becali: „Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro”

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț. Păi, ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că domne, o să fie președinte. Și ce, am eu nevoie de președinte? 

N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu m-am dus la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis că nu mai merg la nuntă. 

«Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mă mai interesează». Omul ăsta a făcut o nuntă și a gândit așa, eu zic că a făcut foarte bine, el a făcut totul cu dragoste, zic eu. Că după aia sunt anumite consecințe și că va câștiga politic poate s-a gândit și puțin la asta. S-a gândit și la asta, că e normal să te gândești”, a declarat Gigi Becali, potrivit realitatea.net.

Citește și: 

GSP Live. CSA Steaua are un susținător puternic! George Simion, de acord cu finanțarea de la Minister: „Nu am nicio problemă. Vă aduceți aminte de ea?”

GSP Live. Pe ce post a jucat George Simion fotbal: „Eram pasionat, cumpăram mereu Gazeta Sporturilor și Sportul Românesc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ali.bec
ali.bec  •  29 August 2022, 15:56
Postat de miki123 pe 28 August 2022, 11:44

George Simion a organizat o nuntă 100% Românească, pt care merită felicitat și apreciat!!! Faptul că ia deranjat pe usr.iști, globaliști, haștagiști și alți trădători de țară nu are nicio relevanță ptr 90% din Români!!! Simion este putinist așa cum laszlo tokes și cioloș sunt patrioți români?!?

A organizat un bal mascat. La propriu și la figurat

gicab
gicab  •  28 August 2022, 18:30
Postat de Rensenbrink pe 28 August 2022, 13:59

Ia uite ce de personaje noi pe aici, politruci mascati, ce scarbos. In politica romaneasca nu avem decat o singura certitudine: psd, pnl, udmr si usr sunt partide vadit antiromanesti. Nu e clar ce e cu acest Simion dar faptul ca le sta in gat politrucilor e o bila alba pentru el.

Eu zic ca nu sunt antiromânești doar ca reprezintă interesele străinilor...fac ce li se spune de afara ... este evident ca interesele străinilor nu coincid cu ale noastre... după 1945 urss a vrut sa ne transforme intr-o țara bazată doar pe agricultura... ce nu a reușit urss a reușit ue cu ajutorul conducătorilor noștri... adică sa fim o piata de desfacere... practic sa nu mai producem mai nimic

1cesare
1cesare  •  28 August 2022, 18:19

... cel mai toxic personaj din "politica damboviteana" ...simion e sustinut si finantat de rusi ... asta te vinde pe un pahar de apa rusilor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează