GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Gigi Becali și teoria conspirației! Patronul FCSB refuză vaccinul pentru coronavirus: „O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 09:00 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 13:58

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut o serie de acuzații demne de teoria conspirației cu privire la vaccinul împotriva coronavirusului, care tocmai a ajuns în România.

Omul de afaceri a spus la România TV că nu se va vaccina și a apelat și a vorbit despre cipuri introduse sub piele și despre controlul populației prin tehnologie.

Gigi Becali: „Nu mă vaccinez, îmi e frică”

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică. 

Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină... O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul... Și peste patru sau cinci azi o sa spun «Pentru că nu putem să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut».

Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac. Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele. Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Întrebări despre vaccinul COVID-19

1. Cum funcționează, în general, un vaccin? 

Vaccinurile conțin forme slăbite sau fragmente ale unui microorganism, incapabile să producă boala, cu rolul de a genera un răspuns imun ce protejează organismul în momentul în care acesta va intra în contact cu patogenul real. Cu ajutorul vaccinului, corpul învață să recunoască un microorganism străin și să lupte eficient împotriva acestuia. 

2. Sunt vaccinurile create atât de repede sigure și eficiente? 

Autoritățile dau asigurări că vaccinurile care nu s-au dovedit sigure și eficiente nu vor ajunge pe piață, numai cele care, în urma testărilor clinice, au arătat că protejează împotriva Covid și nu produc efecte adverse semnificative urmând a fi aprobate și livrate țărilor din toată lumea. 

3. Cum se autorizează un vaccin?

Vaccinul trebuie să treacă printr-o serie lungă de etape ale studiilor clinice pentru a fi autorizat. La nivelul Uniunii Europene vor fi utilizate vaccinurile autorizate de către Agenția Europeană a Medicamentului, conform reglementărilor și legislației în vigoare. 

Citește și

Gigi Becali a reapărut cu declarații controversate: „Pandemia e cea mai mare bucurie! Oamenii care colaborează cu dracul au creat virusul! Dumnezeu a închis cluburile unde erau «drogangii» și «curvăsăreală»”

Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică. Eu le-am dat sediul” + ce spune despre USR, Iohannis și Cioloș

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1311181562227114
Arthur Chivulescu  •  27 Decembrie 2020, 08:43

Becali este expresia romanului de dupa ‘89 care are o educatia tot mai scazuta,de aici si lipsa unei intelegeri elementare a unui tratament medical care a salvat omenirea de boli epidemiologice de genul TBC,variola,poliomielita,tifos ,pojar si chiar si forme dure de gripa.De altfel *** dom Jiji,care se crede trimisul lui Dumnezeu pe pamant pentru ca a avut viclenia sa faca bisnita la timp ,sa cumpere ieftin pamant sivsa-l vanda scump si sa scape de judtitie in majoritatea infractiunilor,a facut deja,daca a mers la scoala,vaccinurile obligatorii caci altfel ii amendau parintii!Si alea aveau efecte secundare mai complicate caci etau cu virusii sau microbi omorati pe cand astea anti-Covid sunt numai cu fragmente de ARN de la virus!Ce stie ***,doar nu e vorba de oi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează