GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AFACERI

Ultimul „tun” dat de Gigi Becali: peste 55 de milioane de euro încasate

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 13:39 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 14:01

Antreprenorul român Ion Crăciunescu a intrat pe piața imobiliară din România prin cumpărarea unui teren care-i aparținea patronului de la FCSB, Gigi Becali (63 de ani).

Omul de afaceri sucevean Ion Crăciunescu, dezvoltatorul holdingului IBB, a cumpărat un teren întins pe 2,3 hectare situat în zona Pipera, care-i aparținea lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Pe ce mai cheltuiește Gigi Becali banii, după ce a anunțat că nu mai investește în jucători » Achiziție impresionantă de 175.000 de euro
FCSB
Pe ce mai cheltuiește Gigi Becali banii, după ce a anunțat că nu mai investește în jucători » Achiziție impresionantă de 175.000 de euro

Gigi Becali i-a vândut două terenuri omului de afaceri Ion Crăciunescu

Acolo urmează a fi ridicat un ansamblu rezidențial, scrie Profit.ro, care anunță că această afacere nu este singura dintre Gigi Becali și Ion Crăciunescu. Cel din urmă a bătut palma cu patronul FCSB și pentru un alt teren din zonă, cu o suprafață de 7,4 hectare, în schimbul căruia Becali va încasa 25 de milioane de euro. Ce va cuprinde acesta? Explică Ion Crăciunescu, pentru sursa citată:

„Avem planificată realizarea unei clădiri de birouri cu o suprafață de circa 10.000 metri pătrați, unde ne vom muta birourile IBB, o grădiniță cu after school, terenuri de tenis și fotbal pentru locatari. 

Aceste facilități vor completa cele aproximativ 1.000 de apartamente ce pot fi construite aici. Investiția se ridică la circa 220 milioane euro și intenționăm să finanțăm lucrările tot cu CEC Bank”.

În ultima vreme, Becali a vândut mai multe terenuri în Pipera către dezvoltatorii imobiliari. În total, patronul de la FCSB ar fi încasat peste 55 de milioane de euro ca urmare a tranzacțiilor.

Citește și: 

Strategia lui Becali e falimentară! » „Mânată” de năravurile patronului, FCSB se îndreaptă către un record negativ istoric

„Becali a vrut să-i dea viteză” » Cele două echipe la care ar putea ajunge Budescu: „E adulat acolo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
remarque
remarque  •  23 Decembrie 2021, 17:58
Postat de dobrin pe 23 Decembrie 2021, 15:24

In primul rand Steaua e in Liga a 2-a. In al doilea rand Becali nu a castigat 55 de milioane, ci a transformat active imobiliare in active lichide (de exemplu tu daca iti vinzi casa, nu inseamna ca averea ta se mareste). In al treilea rand, astept noutati despre procesul cu frauda cu Geambazi care a pagubit statul roman de aproape 75 de milioane pentru un teren pe care s-a platit 1 milion.

unii isi inchipuie ca daca Becali vinde un teren isi plateste mazetele de jucatori din acesti bani. Nu e prost Becali sa amestece lucrurile, dar ganduri cum sa inmulteasca acei 55 de milioane tot cred ca are. Ca daca nu face nimic cu ei, valoarea lor se topeste. Pe de alta parte un teren il vinzi o singura data. Becali nu are afaceri productive. E pura specula ceea ce face. Sa vedem cat tine

141318741016842
Petrică Nicula  •  23 Decembrie 2021, 17:27
Postat de Petrică Nicula pe 23 Decembrie 2021, 17:06

GSP înseamnă cumva Gigiștii Sportului Pipera? Ați devenit penibili....

Chiar trebuie să vorbiți mereu de acest infractor....

141318741016842
Petrică Nicula  •  23 Decembrie 2021, 17:06

GSP înseamnă cumva Gigiștii Sportului Pipera? Ați devenit penibili....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează